o my god!

Satt på Fannys rum och bubblade igår kväll (eller va de natt kanske? haha!) Nere vid sin säng har Fanny en värmefläkt. Denna kanske man kan anse stå lite väl nära sängen. Så! När vi sitter där och bubblar som mest så börjar brandvarnaren tjuta. Jesus vad den tjöt. Och vad stressad man blir av det där tjutet då! Vad hade nu hänt då? Jo! Fannys täcke råkade komma lite väl nära fläkten, så täcket tog fyr :s  Fanny hällde vatten i hela sängen.

Och snart stod hela internatet utanför och undrade vad som  i hela friden stod på. Haha! Ja, ni. Sicken uppståndelse!! Det låter ju hemskt, men fy fan va vi skrattade!! Låter helt sjukt, jag vet. Men det var såå kul! Kanske en typisk chockreaktion?

mina trogna

läsare=) så kul att se att ni inte ger upp mej, trots att jag just nu är inne i en bloggsvacka ;)

inspiriationen är ju inte på topp just nu.. om man säger..

men som sagt, kul att det finns dom som inte gett upp hoppet om mej.. och till er som börjat tveka: gör inte det! pernilla kommer komma tillbaka. hon lovar!

seeg

Är man seg eller är man seg idag? Somnade vid fyra inatt. Vaknade vid halv åtta och kunde inte somna om. Typisk bakis-syndrom för Persson. Så man lär ju somna gott inatt. Hehe!

Nee, ni.. Nu måste jag fortsätta att ordna här hemma, ty våra lunchgäster Eken och Tina kommer strax. =)

Puss på er

what a night

har varit ute med min älskling tina ikväll..så kul!! har dansat hela natten=)

bilder och en mer detaljerad berättelse från den angenäma afton utlovas!! Nu sova

hej john

mm.. Blund alltså. Dax att ta ett snack med honom nu känner jag. Hoppas att ni har haft en bra dag.

mer träffande

än så här kan det knappas bli. Tack James Morrison!! You are the best<3


usch..

Idag är ingen bra dag. Pernilla är trött och har sån huvudvärk.. Hon vill bara sova. Dock har hon haft en väldigt bra dag i skolan. Vi hade bild. Så skoj :D

Nu ska det käkas lunch, och sen ska väskan packas. Pernilla ska ju åka hem idag =)

som sagt..

Solen börjar skina allt klarare. Både på vår gemensamma och på min egna himmel. Som det känns just nu, så känns det det riktigt bra :D

Tack, alla underbara ni som hört av er. Hur gulligt som helst verkligen. Som det känns just nu, så orkar jag inte prata om det eller förklara, är för nära på något sätt. Mycket jobbigt har hänt, fast som sagt, så känns det mycket bättre nu=)

mest för

uppdateringens skull så kan jag nu berätta att jag varit på skolråd. Mm.. det gick bra. Nu funderar jag på om jag ska va ekonomisk och hurtig, eller slösaktig och lat..Måste handla. Willys ligger en bra bit härifrån, men det är ju billigare än snordyra ICA Lindboms som inte det tar typ tio min att gå till.. I såna här stunder märks det hur beroende man är av sin bil.

Motion lär jag ju få i vilket fall som helst, på kvällen streetdancepass. *Pernilla längtar*

mest skönt

Att solen skiner idag. Kan det va så att våren är på gång kanske? *hoppas*

Ni ska jag gå och se vad Fanny gör. Kanske blir det ett filmklipp till med Björnis och Isis. Eller hette dom kanske Alkis och Knarkis? Hahhahahaha!

efter regn

kommer solsken, sägs det. Jag tror nog att jag kan skymta solen.. nånstans där framme...

Ja, jag vet sis.. ska bättra mej... eller försöka iaf.. på att uppdatera alltså..

...............

.................... mm.. på det sättet kan man nog sammanfatta vad jag känner just nu.. får man kräkas? I såna fall gör jag gärna det

Andas in

Kolla in den här killen. Tobias Jirevall, en väldans söt och trevlig kille som bor i Falkenberg som jag lärt känna på nätet. Pernilla is impressed;)


Så där ja!

Då har man skickat in praktikrapporten och lämnat busungen i Rejmyre. Nu väntar jag på käraste som är hos Jerry en sväng. Sen ska vi ta en promenad. Ja, så får det bli.

Hoppas ni haft en bra helg.

höjden av mållöshet..??

Ja, kan man va annat än mållös efter kvällens vinnarresultat?? Låten "La voix" med Malena Ernman var väl knappast den man hade väntat sig skulle vinna ikväll. Fast lite roligt  också att det var en så oväntad låt som vann. Snacka skräll!!! Haha!

Vad händer annars då? Jo, det kan jag tala om! Busungen är här i helgen. Så det är full rulle. =)

Och så har jag varit på Tupperwareparty hos Thina idag. Snackar vi vuxenpoäng här eller? Haha! Trevligt var det iaf. Jag köpte en lökhackare.

Ikväll har Henke varit här. Vi har käkat hemmagjorda hamburgare och kollat på melofifestivalen. Ja, ungedär så=)


hur kul som helst

Testade streetdance på gymet igår. Fy fan va kul det var :D Och om ni undrar om Pernilla ska köra street nästa ons oxå? Så kan hon ju meddela här och nu, att ja det ska hon sannerligen =) LÄNGTAR!

Idag har det varit temadag om Afghanistan i skolan. Väldigt intressant!! Mm.. det var det

Nu ska Cissi och jag in till stan och äta prinsesstårta.

Hoppas ni mår bra, mina trogna <3

hej mitt vinterland

Man kanske skulle flytta julafton till nu typ? Nämligen MASSA snö här.

Har diskuterat hedersmord i skolan idag. Fy fan säger jag bara! Vilka öden vissa människor får gå igenom. Man ska nog vara ganska glad och tacksam ändå.. När man tänker efter.

Mmm... så e de..

Nu ska jag chilla med Lejla :D

Ja, jag vet

att jag är väldigt kass på att uppdatera här just nu. Men när man bor på internat, så har man oftast så mycket människor runt omkring sig. Ni vet såna där som man kan umgås med i VERKLIGHETEN!! Så då hinner man typ inte sitta här. Fast annars rullar det mesta på. Som vanligt typ...

Ja, ungefär så..

Nej, fy vilket trist inlägg.. Skärpning PP!!

Nu ska det stekas viktväktarkorv, som sedan ska förtäras.

Tips nummer 2

Gå och lägg dig INNAN kl ett på natten, om du ska gå upp fem på morgonen... =s Om ni undrar om jag är trött, så är svaret jakande.

Dagens tips

Tvätta INTE din jacka när du har en SL-remsa i den. Speciellt inte när du använt bara typ två stemplar :s

söndagslunch

Har precis varit hos Mackes föräldrar som bjöd oss på lunch. Vi fick hasselbackspotatis och fläskfilé med gorgonzola. Och ja, det var precis så gott som det lät :p

Nu ska det skrivas praktikrapport.

En favorit i repris

Har haft en väldigt mysig kväll med min kära. Först åt vi mysmiddag här hemma. Åt vid matsalsbordet, kvällen till ära=) Vi åt stekt laxfilé, med potatis, morötter och hollandaeisesås. Macke hade även tänt lite ljus och satt på lite mysmusik :D

Sen tog vi våra apostlahästar in till stan för att se på bio. Filmen för kvällen var "Män som hatar kvinnor" Och, jag vet att jag redan sett den. Men Macke och jag hade bestämt sen innan att vi skulle se den tillsammans, han fick ju biocheckar av mig när han fyllde år. Och när min syster ville bjuda mig på samma film i veckan, så tyckte jag att det kändes väldigt dumt att tacka nej. Nåja, tyckte mest det var kul att se den en gång till. Den är ju sjukt bra!!

Tog även apostlahästarna tillbaka till bostaden. Väldans skönt=)

Annars då? Jo, annars har jag såna där oroväckande stickningar i halsen... :s INTE BRA! Pernilla får INTE bli sjuk nu.


lurifaxen himself

När min älskade och jag är lediga tillsammans, så brukar  vi försöka röra på oss tillsammans, detta oftast i form av en promenad. Gärna i skogen. Helst 5,3:an i Vrinnervi=)

Så idag, när vi var lediga tillsammans så bestämde vi att vi skulle gå en promenad. Jag föreslog 5,3:an och sa att jag kunde tänka mig att gå där om det inte var för gyttjigt. Macke, som gick denna streckan så sent som igår, svarar då att det  "på sina håll" kunde vara is och snö.

PÅ SINA HÅLL!!!!!???? Ja, eller hur. Det var ju BARA is och snö. Kan ju så här i efterhand vara glad att alla kroppens delar fortf sitter där de ska och att jag inte bröt något. Det var glashalt i skogen. Och när Macke sa "på sina håll", så måste han menat de små streckor som det INTE var halkig.

Han är allt lite lurig, den där Macke. Kanske att man skulle lägga lite snö i hans säng inatt eller nåt..? ;p

FÖR han visste, att om han sa som det var, så skulle jag inte följt med. MEN då kan man ju undra om han typ vill att jag ska ramla och slå ihjäl mej eller nåt? Haha!

Nåväl, skönt var det iaf. Och välbehövligt=)

Bloglovin?

Bara min som är jätteknas? Visar ju fel inlägg o grejer.. *suck*

Skrivkramp

har jag för tillfället drabbats av. Åk imorgon ist tror jag. Hoppas ni har haft en trevlig frekväll

...

Nyss hemkommen ifrån intervjun, Får vi veta inom tre veckor. Så nu kan väl bara hålla tummen.

Hann med en liten promenad med baby innan oxå=)

Nu ska jag ner med soporna, sen blir det nog en dusch. Ja, så får det bli.

Sommarjobb

Utsikten ser väl hyffsat god ut ändå måste jag säga. Pernilla ringde två samtal och fick en intervju efter andra försöket :D Hon ska på intervju kl 15.30 idag på Tapperska. Jobbet skulle i såna fall vara på Lövstagatans gruppboende för förståndshandikappade. Har jobbat där en sommar tidigare och trivdes som fisken i vattnet. Så, håll en tumme för mig nu =)

män som hatar kvinnor och shopping

Uppdateringen av gårdagen. onsdag ser ut som följande: Vi slutade skolan redan kvart över tolv. Då stack Lejla, Fanny, Bea o jag ner till stan för att käka lunch. Väldans nice=) Sen gick jag o klippte mej. (välbehövligt) sen gick jag o Bea en runda på stan. Pernilla hittade ett par jeans, en t-tröja, en kofta o ett par dojjor. Bilder på detta utlovas senare.

Sen bar det av in till sthlm. Jodå! Där möte syster Anki. Först gick vi käkade tacos på Kungshallen. Mumma! Sen var det dags för bio. Anki bjussade :D Filmen för kvällen var den som antagligen alla Sveriges vuxna invånare kommer att se (eller, nästan iaf) Stieg Larssons : "Män som hatar kvinnor".  Efter att ha sett denna sjukt bra filmen, så kan jag ju bara säga såhär: SE DEN! Den var tokbra! Ja, o ni som inte läst boken än? Ja, exakt! LÄS DEN!!

Dagen idag då? Jo, idag kom Jossan och hälsade på i klassen. Jossan gick sp1 förra året, men hoppade av på våren. Och nu ska hon börja i vår klass. Najs najs=)

Ja, o så fick vi sluta redan kvart över tio idag. När vi slutat så hängde Bea med hem till glädjen och hjälpte mej att färga mitt hår. Samma färg som innan, så inget nytt där inte hehe. Chillade en stund på internatet innan det var dags  att ta tåget hem till Norrköping.

Passade på att ta en liten runda på stan innan jag åkte hem. Fyndade ett par örhängen och en tröja till. Mm..så var det=)

Nu ska jag mysa med pöjka :D




på glädjen just nu

så färgar Bea mitt hår och Fanny spottar på mitt golv. Ungefär så! Åk senare! Puss puss


så underbart nice

Har haft en väldigt trevlig och rolig em och kväll. När syster Anki slutade skolan vid tre så åkte vi in till centralen. Jag skulle dit för och hämta min borttappade väska och hon skulle ju vidare hem. Vi passade på att ta en fika när vi ändå var på plats. Naajs=)

Sen när jag kom hem igen så gick Fanny och jag till Statoil för att äta. Fannys och Pernillas specialitet=) Haha! Mmm.. Skrattat har man ju gjort. Fan va kul o va tebax igen =)

Har även hunnit installera mig i mitt nya rum, som är nymålat f.ö ;) Ja, så e de me de=)

Då det trådlösa nätverket här på skolan bara verkar vilja funka när det själv vill, så kanske jag inte kommer att kunna blogga lika ofta. Men ni får lova att inte svika mig, jag VILL ju faktiskt. Haha!

Fast nu vill jag mest sova.

Godnatt mina fina ;)

:D

Då var man tillbaka på skolan igen då. Så underbart att få träffa Jonna, Ciss, Fanny, Lejla och Bea igen. Och syster Anki med förstås=) Shit vad jag har skrattat idag då=)

Så har man flyttat från Kärleken till Glädjen oxå. Det ska nog funka det med=) Trots att soffan här inte e lika skön. LOL!

Höjden av otur?

Snackar vi otur eller otur när man blir sjuk första skoldagen sen julavslutningen? Migränen man hade imorse var ju inget man skämtade bort =( men imorgon bitti ska jag åka upp. Sanna mina ord!

RSS 2.0