Dagens shoppingskörd och HJÄLP!

Var en runda på stan idag och införskaffade några nödvändigheter. Det bidde strumpbyxor, en mascara, schampoo, inpackning, en BH och tre par trosor. Känns ganska najs=)

En annan sak som är najs är att HJÄLP har börjat igen. Är det underbart eller är det underbart?? =)


Lättad

Nu har jag berättat för min handledare hur jag kännt här och så. Känns bra och han mottog det jag sa med vad  jag kände, en stor förståelse. Han sa att de i arbetslaget inte pratat om mig, och att det bara kunde tolkas som att det inte fanns några problem med mig som praktikant. Han trodde också att det bara hade med dom som personer att göra och inte trodde att jag kände mig utanför, för att det inte verkade så på mig. Och det kan stämma, för när Pernilla inte mår bra så gör hon allt för att inte visa det...

Nu vet han iaf, och det känns jätteskönt. Skönt är också att det bara känns bättre och bättre här, och givetvis påtalade jag även detta.

Hem om en halvtimme. Fett skönt med tanke på att Pernilla somnade halv fem i morse...  :s

Ofta

Att man har träningsvärk i revbenen då..? Vette tusan hur jag lyckats med det. Tyckte ändå jag var nog med magstretchen igår.


Tom..

Känner mig ganska tom på ord idag.. Är på praktiken.. Känns ok.. Ska följa med LSS-barnen idag på deras teater-rep.. Ska bli kul =)

Natti natti

Godnatt kära läsare. Hoppas att ni har haft en underbar dag och att ni drömmer glitterdrömmar.


Duktigt nöjd=)

Ja, idag var det dags för träning igen och idag var det medel puls som gäller. Medel puls innebär att det är lite mer kondition än i ett vanligt medelpass. Och för att träna andra gången på hur länge som helst (såvida man inte räknar ett par box-pass i höstas...?) så måste jag säga att jag orkade mycket mer än vad jag trodde. Sjukt nöjd med sig själv är Pernilla just nu.

Nu dags för en dusch och sen ska det kokas soppa. Japp japp!

Synd att klaga

När man får börja kl ett och sluta fem. Det är personalmöte nu på fm och min handledare tycker inte att jag behöver vara med på precis alla möten. Och vet ni? Det tycker då inte jag heller ;) Skönt med en liten kortis såhär mitt i veckan =)

Mackes överraskning, here it comes!



Mysig överraskning=)

Ikväll när jag kom hem från praktiken så var inte den underbara hemma. Dock kom han strax efter med en ICA-påse i handen. "Du får inte kolla vad som finns i påsen" sa han. Och trots att det var väldigt svårt att hålla mig så lät Pernilla faktiskt bli. Jag ville ju ändå inte förstöra för honom om han nu ville fixa en liten överraskning, tisdagkvällen till ära.

Så, när han hade fått i sin korv (ovanligt att han äter korv, jag vet!!)  så gick han ut i köket och fixade och donade en stund. När det ordnats en stund kommer han in i vardagsrummet med våra dessertskålar. I dom har han lagt glass med jordgubbar, chockladsås och noblesse. Det var hur gott som helst, och han hade lagt upp det så fint. Lite halvmysig överraskning såhär på tisdan=)

Hade tagit en bild på det smaskiga med, men funktionen "lägg till bild" funkar visst inte nu. Så jag får väl göra ett nytt imorgon då.

Time to sleep.

Skärpning!

Nej, nu måste jag fasen skärpa till mig när det gäller skolan. Diciplinförmåga noll just nu. *Tar mig i kragen*

Annars känns det fortfarande inte mycket mer än ok här.. Likgiltighet är ordet.

Dags att

plugga. Ångest!! Men, nu finns det ingen återvändo. Är redan ute  alldeles för sent :s

Över förväntan

Jag måste ändå säga att kvällens gympapass gick bättre än vad jag hade förväntat mig. Visst, jag orkade inte allt, och fick ta några välbehövliga pauser ibland, Och visst kände man en viss prestationsångest, med tanke på att man klarat friskis tuffaste medelpass innan med bravur.(Det var samma ledare ikväll. Hon är den bästa och tuffaste på hela placet, helt klart ) Men, för att nå dit så vet jag ju att det inte finns några genvägar och att det verkligen inte blir bättre av att dra ut på det. Så, nu måste jag ju ta mig igenom denna tunga period. Men det är det värt. Älskar känslan av  det går bättre och lättare och att man orkar mer och mer. För att inte tala om känslan man har efter ett träningspass. Vad bra man mår då. Känner sig så sund och frisk på nått  sätt=)

Och bäst av allt! (Just nu iaf) Pernilla är jättetrött just nu, och tror faktiskt att hon kommer att kunna somna inatt.

Lets give it a try

Nu jäklar!! Eller..?

Ja, så har Pernilla tänkt hela helgen och hela dagen idag. Att på måndag, då jäklar ska det sättas igång med träningen, en gång för alla!! Dock somnade Pernilla som vanligt vid typ halv fyra inatt, trots att hon bara sovit fem timmar natten till igår :s Så Pernilla sov bara 4 1/2 timme inatt. Därför har Pernilla åkt på en inte så lite jobbig huvudvärk nu. Lätt då att tänka: "Nee.. jag struntar i träningen. Jag orkar fan inte"

MEN!! Jag tror att istället för att sitta hemma och sega, och tycka synd om mig själv, så tror jag att det är just träning jag behöver. Dels blir man piggare och det kanske känns bättre i huvudet. Dessutom kommer jag nog att kunna somna inatt, för att jag har rört på mig och mattat ut mig fysiskt. Så, det är bara att trotsa huvudvärken och zombietröttheten!! Ja, så får det bli!!

Dags för lite matfix, sen blir det till att byta om.
Friskis! Here i come!!

Brudens bäste Man

Var filmen som sågs ikväll. Patrick Dempsey var lika snygg som alltid. Filmen var helt ok, . Sådär skönt förutsägbar, smårolig och lättsedd som kan va najs när man är seg en söndagkväll.  Annars har det mest städats och så idag. Skönt de! Även skönt att bara vara hemma med finaste ikväll. Känns som att vi knappt ses nu i veckorna med våra jobb och praktiktider. Till filmen bidde det räksmörgås och sen smågodis. Åt dock lite för mycket av det sistnämnda, vilket gör att illamåendet nu är ett faktum.. Men men smällar man får ta.

Nu hög tid för ett par sidor i "Lyckans Hjul" innan man slår ihop de blå.


Feeling good=)

Ja, sämre har man ju mått, om man  säger ;) Nu dags för räkmacka och ett parti sjuan kanske.

Knas-katten o ego




Watch my style ;)



Bara för att jag känner för det



Bara för att jag nyss hade kommit hem



Bara för att jag hade grå tröja på mej ;)

Galen dag

Idag kommer förhoppningsvis något väldigt spännande och härligt hända =)

14 år

Jag brukar ofta få hör att jag ser mycket yngre ut än vad jag egentligen är. Folk blir nästan chockade när jag avslöjar min egentliga ålder. Fanny säger att jag har babyface, och jag kommer se likadan ut även när jag är 36..och 45.. Vet ej om det är något att eftersträva eller ej..!? Det var inte många på Hagabergs folkhögskola som trodde att jag var Ankis storasyster, utan tvärtom. Självklart blir jag ju alltid jätteglad när jag får höra det, för det är ju tydligen något negativt och dåligt att se ut att vara i den åldern man faktiskt är. Eller ännu värre, att se äldre ut=katastrof!

Så, i och med att jag får höra det här ganska ofta blir jag ju inte längre så förvånad över att få höra det. Men när en kille nu ikväll sa till mig att jag såg ut att vara 14 år, ja, då undrar man ju. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Haha!


Sådär ja

Nu har man varit på stan och shoppat lite. Dagens shoppingskörd: En murgröna till sovrummet, ett par leggins, en rouge, en tröja, en foundation och svampar. Får se om jag hinner lägga upp biler på detta inatt kanske..

Nu dags att slänga i sig lite korvstroganoff sen kila till praktiken, Johådå!

Festat med Idol-Alice

Inatt jag drömde något som jag aldrig drömt förut.... Haha! Jag drömde att jag festade med Idol-Alice. Hon har helt vild! Vi drack tequila så det stod härliga till. Så dansade vi på borden tills vakterna kom och sa till oss. O fy fan va Alice blev arg då. Ni skulle sett  henne. Så vi blev utslängda!! Tur att det bara var en dröm då. Väldigt snygga tidningsrubriker annars.. När vi stod därute i kylan och pratade om var vi skulle gå härnäst, så vaknade jag med ett litet leende på läpparna ;)

Nu dags för en massa fix. See ya!

Söder och Anton

Ikväll var det invigning av Borgsmo fritidsgårds nya lokaler. Tjusigt som bara den var det. Fräscht och mysigt.
De hade även fixat en massa artister som fick uppträda kvällen till ära. En massa lokala hiphopgrupper var där.  Dom var hur duktiga som helst. Stora dragplåstret var dock Söder och Anton. Fett grymma!!

Annars kändes det väl ok ikväll...Dock inte mer..




Ja ni

Bättre har man väl mått om man säger.. Och då är jag helt övertygad om att det finns en som når sjukt mycket sämre än mig just nu..

Frukost med Sandra

Är ganska nyss hemkommen från en mycket mysig frukost med Sandra. Så kul det var att se henne, hade verkligen saknat henne kände jag när jag träffade henne. Har alltid så mycket att prata om, så det kändes inte som att vi ville skiljas åt. Egentligen fattar jag inte hur vi fixar att ses så sällan som vi gör nu för tiden.. Innan så jobbade vi ihop. Och när jag slutade där så började vi träna, gå promenader och springa tillsammans. Vi sågs två ggr i veckan, MINST! Nu är vi glada om det går två ggr på ett halvår.. Hmmm.. Nåväl, kul var det iaf=)

Nu ska det duschas och ätas innan praktiken.

Må väl!

Hmmm

Jag har glömt vad jag skulle skriva här.. Hade ett skitbra upplägg innan.. Nåja, jag får väl återkomma.

Time to sleep

Jag tror nog ändå

att detta inte har något med mig att göra.. Det är såhär dom är helt enkelt.. Men det är som Gina säger, jag ska ju inte behöva dra hela lasset helt själv för att trivas. Dock känns det ändå lite bättre idag.. Och min handledare sa att han inte hade något att anmärka på.(skönt det iaf) Jag antar att om dom hade något emot mig som person, så hade han väl tagit det med mig då...?

Fan

Jävla helvetes skit..

Förvirrat..

Nu har samvetet lättats, och det är ju i och för sig bra. Helst av allt vill jag ju bara få det ogjort. Eller vill jag det? Vet inte så mycket just nu, mer än att jag har sårat dig nåt så fruktansvärt.. Och att det är väldigt förvirrat..

The time has come

Nu ska Pernilla sova och vara så snäll. Hoppas ni haft en bra dag idag=)

Hyffsat

Idag kändes det väl lite bättre måste jag väl säga. Den som har pratat med mej minst har ändå pratat lite mer idag.. Sen har  jag kommit till vissa insikter om hur dessa människor fungerar.. eller hur jag tror  dom fungerar. Så det känns väl lite lättare..

Dags att kila till stan för lite ärenden..

Kanske ska

lägga till att det dock kändes mycket bättre med barnen och ungdomarna igår iaf. Igår snackade tom med dom allra "tuffaste" tjejerna och killarna med mej, och vi spelade spel oså. Dessutom blev vi bjudna ¨på semla av en som jobbar här, men är sjukskriven. Så helt för jävligt ska jag väl inte säga att det är ändå... ;)

Kom också på att jag inte börjar kl nio förrän nästa mån igen. Känns ganska najs faktiskt=)


...

Ja, inte känns det bättre inte... Suck..

Skåning... Eller.. Norsk kanske?

Med tanke på att jag inte är Norrköpingsbo från början, så pratar jag ju inte som dom gör i denna stad. (Thank god! ) Utan jag håller i min vackra blekingska;) Därför är det ju mer en regel än ett undantag att man jämt får frågan varifrån man kommer, så fort man öppnar munnen, och inte alltför sällan gissar folk att man kommer från Skåne eller Småland. Inte minst barn brukar va nyfikna. Dom brukar ju vara lite småsöta och roliga med sina gissningar.

Därför kunde jag ju inte låta blir att dra lite extra på smilbanden när en liten tjej på 10 år nyss frågade : Är du norsk eller? Eller dansk? Eller finsk kanske`?

Ja, dom är ju för söta=)

Ang att vara här i övrigt så känns det väl: ok... men inte så mycket mer. Dock bättre än i fredags...

Håll en tumme

för mig kära läsare. Måtte det gå bra ikväll. Vill så att detta ska funka, nu man har offrat både tid, pengar och till viss del sitt förhållande på denna utbildningen. Vill inte hamna i den där få-ont-i-magen-så-fort-man-ska-gå-dit-situationen. Ni kanske vet...?

Men jag ska verkligen göra så gott jag kan. Ja, det ska jag

Hemsk människa

Jag är en riktigt hemsk människa. Fy fan.. Om ni bara visste..

Dirty sanchez

Det finns ju galna människor, och så finns det GALNA!  Killarna i Dirty sanchez på MTV tillhör nog dom GALNA!! Höll nyss på att börja kräkas när dom skulle dricka tjursperma. Alltså, jag fattar faktiskt inte grejen med att ens överhuvudtaget utsätta sig för nåt sånt.

Ja, jag säger då det.

Vill inte..

Vill inte gå dit imorgon.. Fan, de e ju helt för jävligt att man ska behöva känna såhär.. Det finns dom som tycker att jag ska byta, på studs!! Men det är inte så lätt det heller..

Ville bara säga

Att mina tankar just nu går lite extra mycket till er i min närhet, som har stor sorg, och/eller som är väldigt oroliga över någon som står er nära.

Till dig. Din mormor dog i torsdags.  Jag vet att du är jätteledsen över detta. Känner mig så maktlös som inte kan vara hos dig nu och bara få krama om dig.

Till dig. Din farmor är jättesjuk och ligger på sjukhus. Om du bara visste hur mycket jag vill att detta ska gå vägen. Tänker på er.

Till dig. Din killes mammas man ligger också inlagd på sjukhus, för hundrade gången. (måste kännas så för honom och för er ialla fall) Han är alldeles för ung för att va så här sjuk. Och ja, just nu kan jag nästan hålla med dej om det du skrev i din blogg. Att om han inte blir kry snart, så hoppas man nästan på att han snart får slippa lida. Håller tummarna för att detta ska sluta på bästa sätt.


Bilder från helgen

Från i fredags





Från i lördags


 



Hej migrän

Jo, det är sant. Pernilla vaknade med migrän imorse. Inte så najs.. Är helt slut nu..

En dag i sunkhetens tecken

Faktum är att jag inte ens har varit ute idag. Mer än ner till källaren för sopkastning. Det har spelats en del spel idag. Emma den lilla busen vann över mig i chicago, men hon LÄR ju ha fuskat.  Haha!

Kvällen ha bjudit på pizza (=flåtig sunkdasgsmiddag) "Varg Veum" och smågodis. Illamående som jag är i detta nu, längtar jag till imorgon kväll då det är dags för Pernilla Persson att börja träna igen. Jajemen!!

imorgon åker Emma hem igen. Trist men sant... Kommer att sakna den lilla loppan..

Pernilla- En knarkande kriminell hora :0

Min kära vän Emma är ju som bekant här uppe och hälsar på i helgen. Emma är för mig en väldigt god och nära vän. Hon är snäll, omtänksam, rolig (som fan=)) och en utmärkt amatörpsykolog. En av mina bästa vänner, helt klart. Emma är en väldigt framåt och utåtriktad tjej, och bangar nog inte på nåt. Totalt vild och galen!! Emma är också ganska känd för att kunna säga det hon verkligen tänker, vilket kanske inte alltid passar sig så bra..

Finns nog inte mycket som Emma inte har testat på :0 Men igår sa Emma att hon nu lugnat ner sig väldigt mycket, att hon nu för för tiden var mer... laid back liksom.. (Detta kan ju då i mina ögon verkligen diskuteras, haha!!)

Så kommer vi av nån anledning in på mitt förflutna och allt bus som jag lyckats hittat på i mina ungdomens dar. Och med tanke på vilka "tuffa" killar och tjejer jag umgicks med på den tiden så blev Emma väldigt förvånad när jag sa att jag aldrig testat på att ta droger. Jag var  med flera gånger när mina s k vänner satt och rökte på, men jag själv har aldrig testat på det... Dock har jag gjort mycket annat skit som jag inte är så stolt över..

Hur som helst.. Lite senare på kvällen kommer vi in på denna diskussion igen, ang om jag testat på droger eller ej.. Och Emma vill verkligen inte tro på mig när jag säger att jag aldrig har knarkat. Jag försöker få Emma att tro på mig och vill veta om hon verkligen är seriös när hon hävdar att jag talar osanning.

Till slut så bara kommer det (apropå Emma som har blivit så laid back)

Emma : Pernilla! Du var en kriminell.. hora!

Ja, jag säger då det. Snacka om att lyckas trampa i klaveret, ordentligt. Laid  back... In my .....

O, nej, jag tog INTE illa upp. Trodde fan inte att jag skulle sluta skratta.

Apropå pruttar

Igår när vi sitter och har det som allra trevligast så kommer samtalsämnet pruttar på tal. Kanske inte så oväntat när Macke befinner sig i rummet. Ett litet urdrag ur diskussionen:

Macke- Jag brukar prutta Pernilla i ansiktet innan jag går upp på morgonen.

Jensen- I wish that was a joke.

Pernilla- Ja, det önskar fan jag också att det var.



Alltså, ni skulle bara höra skrattet som bröt ut efter dessa sägningar.

What a night

Kvällen igår kväll var väldigt trevlig. Emma, Jensen, Henke och Therese var här. Vi käkade middag, spelade spel, festade och skrattade. Bilder från denna angenäma afton (plus från i fredags) utlovas så snart tid för detta uppstår. Nu ska det tydligen ätas risgrynsgrynsgröt här.

Trevlig kväll

Önskar jag er mina kära läsare=)

Själv har man cidern på kylning, en fläskfilé med ädelostsås i ugnen och en partyplaylist på G =)

Mobbad

Jag är fan helt mobbad. Måste bara fråga: Är det nåt fel på att: Är det gilla P3, Mammas nya kille, Idol-kevin, Ring så spelar vi och att klä sig i den stilen man gillar?

Nej, just det Emma. Det är ju fan så mycket bättre än att inte veta vad "Kom till västra Frölunda" är för låt, eller ännu värre: Gilla Pugh Rogefeldt när man är 25 år. Hahahahahahahahahahahaha! Undrar vem det är som är mest kärring här egentligen?

Myskväll=)

Ja, ikväll har det umgåtts med Emma och Linnéa så det stått härliga till. Vi käkade mat, kollade på "Mamma Mia" och spelade yatzy. Fan vad vi har skrattat. Skönt att få göra det med sina vänner. Bilder från denna mysafton utlovas imorgon.

om inte

DU hade varit här nu, hade jag nog gått hem för länge sen. Du pratar iaf med mig..Visst det gör ni andra också, men det känns mycket mer ansträngt och det är nästan hela tiden på mitt initiativ.. Men tack iaf, för att DU är här.

Vidareutveckling

Av mitt förra inlägg: Om man säger såhär: Jag har ju kännt mig bättre behandlad och mer välkommen på andra arbets-och-praktikplatser än vad jag gör just nu. Visst, dom är verkligen inte otrevliga eller taskiga mt mig på nåt sätt, men dom är å andra sidan inte speciellt trevliga heller.... Dom känns ganska likgiltiga inför min närvaro. Jag förstår t.ex inte hur man kan låta en praktikant som varit där i endast två dar få sitta och äta lunch själv, när man själv går och kollar sin facebook??!! Jag menar, det är en sak om man måste jobba, men om man sätter sig vid datorn för att surfa (på arbetstid), då väljer man ju ändå (aktivt??) att inte vara social och prata med mig, som i detta fallet är en ny praktikant.. Nej, så jag satt där och åt i min ensamhet. När dom gick förbi försökte jag prata med dom, men fick typ bara enstaviga svar tillbaka. Så när jag ätit och gick och skulle fråga om jag kunde hjälpa till med nåt, och såg att dom satt och surfade, så var jag tvungen att gå in på toaletten för att inte visa att jag höll på att börja gråta. Visst, jag kanske överreagerade lite, men så ensam och övergiven som jag kände mig när jag fick sitta där själv och äta, och sen läsa tidningen, har jag inte kännt mig på länge, Som  sagt, dom är inte otrevliga mot mig på nåt sätt, men när dom pratar med mej så känns det som att dom gör det mest för att dom måste....  Jag hoppas innerligt att det känns bättre snart.. Annars vet jag helt ärligt talat inte om jag kommer palla detta...

Tack och lov är min ängel Emma hos mig nu. Hon var här och väntade på mig när jag kom hem. Så mysigt att hon är här=) Vi har snackat skit, hon har fått stå ut mitt ältande och agerat amatörpsykolog, och så har vi youtubat Filippa Bark. Om ni inte har spanat in henne. Do it! Now!!!

Ångest... eller nåt..

Ja, man kan ju må sämre för mindre... Eller ja, detta kommer säkert att bli bra. Men just nu fattar jag faktiskt inte.. Hmm.. Jag får utveckla detta närmare när jag kommer hem. ( Det är tom så illa att jag automatiskt kommer in i punktstadiet igen Gina... Inte bra, jag vet....)

Idag är det ingen vanlig dag

Nej, för idag är det Emmas anländardag!! Hurra hurra hurra!! <3

Sovit gott alla sötisar??

17 år

Alltså, ni bara måste lyssna in denna. Veronica Maggio är ju helt klart en av de skönaste brudarna =)


trött o huvudvärk..

Dagen idag kan väl sammanfattas som lärorik och intressant, men oxå rätt lång och seg.. Det har varit en så kallad personaldag på praktiken, där man har gått igenom rutiner och regler av olika slag. Vi satt från nio till fem, med undantag för en timmes lunch.  Ganska segt för Pernilla som typ älskar att prata jämt, som mest var där för att lyssna och få inblick i hur ett möte på denna arbetsplatsen går till, och som mest fick sitta tyst. Men hon klarade sig ganska bra ändå, måste jag säga ;) Vill egentligen bara sova bort huvudvärken nu, men då lär jag ju inte kunna sova inatt sen. O apropå det, Pernilla somnade redan kl ett inatt. Bra va? ;)

feeling good=)

Idag har det kännts mycket bättre på praktiken=) var nog bara jag som var lite paranoid av mig. Och förutom att jag gjorde ett felslag i kassan på en sisådär 600 kr (ja, jag vet, så jävla typiskt mej), så gick allt bra. Lite småsegt emellan åt bara, då gården inte har så många besökare. Men det ger väl sig..

Nu blir det Ingemarsson, sen Blund (Kajsa och John alltså ;) )

Hoppas NI har haft en bra dag

Morning foks!

Hoppas ni sovit gott. Jag har väl sovit sådär. Lyckades somna vid två, tror jag. Alldeles för sent, men ändå tidigare än på länge. Så, det tar sig ;) Så, idag ska man sätta igång och praktisera, på riktigt. Vi får väl se hur det går... Hoppas ni alla får en bra dag, nu är det duschdags!

What have i done?

Nog Anna Ternheims bästa- ever. Lyssna och NJUT




seeg..

är helt slut just nu. Jag lyckades somna vid halv ett igår kväll tror jag. Så skönt det var att somna.. Men sen när baby kom och skulle pussa godnatt och hålla om mig, som han alltid gör, så vaknade jag till. Och sen var det kört. Jag kunde verkligen inte somna om. Så ja, jag var vaken till..... halv sex i morse. Då lyckas jag äntligen somna. Så vaknar jag kl sex igen av en hostattack som hette duga. Tror inte jag somnade om förrän vid halv åtta igen. Sen lyckades jag sova till halv  tolv i alla fall. Så, om jag inte somnar inatt (är svintrött nu), ja då vet jag inte vad jag tar mig till.

Så, första dagen på praktiken idag då. Eller, nästan.. Var med på ett personalmöte, fick träffa min handledare och så fick jag mitt schema. Och än så länge så känns det väl... ok. Hoppas innerligt att dom pratar med mig lite mer imorgon, annars blir det nog inte så najs. Givetvis ska Pernilla också försöka bjuda till lite ;) Och så kan de ju va den översociala och grubblande Pernilla som kanske överdriver en smula med.. ..?

tråkig

Ikväll känner jag mej mest tråkig. Har inte så mycket att dela med mej av just nu. Jag är trött, riktigt trött, så om jag inte somnar tidig ikväll vore det lika märkligt som att det inte skulle vara måndag imorgon.

Dagen har varit helt ok. Just nu kollar vi på "A lot like love" och så har vi ätit räksmörgåsar.

Ja, ungefär så..


Jag är kär i en ängel

Ok, kanske inte den senaste. Men ändå en av mina stora favoriter, och säg ett tillfälle Håkan inte passar sig? ;) Och denna texten är klockren.




Its not the way i planed it

Mina planer om att somna innan kl ett natten till idag gick väl inte riktigt som jag hade tänkt. Nej, jag somnade inte förrän tre inatt heller =/ MEN!! Pernilla gick upp vid halv nio idag, hon tog sig upp!! Och hon är jättetrött redan nu. måtte hon orka hålla sig vaken till ikväll så att hon kan somna tidigt ikväll. Håll en tumme för mej nu, så jag får ordning på dygnet igen ;)

Nu ska det strax ätas kycklinggrytra, sen blir det en runda på stan och sen date med Milli o Josse.

En blivande casanova?

Barn kan vara helt underbart roliga ibland. Vår busunge, som vi är stödfamilj till är inget undantag, minst sagt ;) Han är ibland så söt och go att man bara vill äta upp honom, och har ibland såna knasiga och roliga funderingar och frågor.

Just nu är han väldigt fachinerad av det här med kärlek och pussar. Han vill nästan jämt att Marcus och jag ska pussas, likaså om vi träffar kompisar som är par, då kommer de inte undan från att utbyta lite ph-värde med varann. Och alltid när han är hör kollar kikar han i våra skvallertidningar som vi har på toaletten. Han kallar dom "pusstidningar" O, ja, ni hör ju själva hur det låter.

En gång när vi har och fikade hosThina och Marcus så ville busungen kolla in vad de hade för tidningar hemma hos sej. Han sittter och tittar och letar bland tidningarna en stund, Så stannar han upp, tittar mot Marcus och Thina och utbrister : Har ni inga puss-tidingar här eller? Som om det vore det mest självklara i hela världen. Jag tror jag aldrig fått en sådan fundersam och undrande blick riktad mot mig, någonsin, som jag fick av Thina. Som tur var så fanns det ju en vettig "förklaring" på vad puss-tidingar var för något. Haha!

Pojken är tio år nu, så det ska börjas i tid..
Tror denna lilla busisen kommer bli in riktig tjejtjusare i framtiden =)

Hur som helst, idag när jag dammsög, vad tror ni inte att jag hittade under busungens säng? Jajemen!!




Vet inte ni om ni ha tänkt på det, men jag bloggar nästan aldrig om vad som komma skall i mitt liv, utan väljer istället att berätta om mina upplevelser efter att de har hänt. Vet inte varför faktiskt. Har mest bara blivit så Men nu, för min älskade vän Emma så gör jag ett undantag genom att berätta att hon ska komma hit och hälsa på på torsdag. Och då undrar ni: Hur mycket längtar Pernilla efter sin Emma? och då svarar Pernilla: Hur många stjärnor finns det på himlen? <3







2 +

Det finns två saker som just i denna stund gör mig lite extra glad.

Den ena är för bra för att vara sann. Trodde att det skulle dröja mycket längre än så här innan vi kunde nå hit, men idag har vi lyckats :D och, vi har inte ens ansträngt oss, inte jag iaf.

Den andra att jag just nu känner mig väldigt trött  Och klockan är inte ens elva. Jag tror (peppar, peppar) att jag kommer att kunna somna innan kl ett inatt. Det, mina vänner vore underbart.

Bäst att krypa ner, så man inte piggnar till...

Illa?

Ok, nog för att jag trodde att det var illa. Men faktiskt inte såhär illa. Jag förstår inte grejen med att säga att man ska göra en sak, för att sen bara strunta i det?

Men det som sårar mest just nu, det är inte att du har struntat i att höra av dig, som du sa att du skulle.. Utan det är att DU inte verkar sakna mig lika mycket som JAG saknar dig.

Nu kanske er första tanke är: Men, varför gör hon inget? Varför pratar hon inte med vederbörande som har sårat henne? Till er vill jag bara säga; Jag har försökt. Många gånger, men det hjälper liksom inte. Sen vill man ju inte alltid vara den där kompisen som alltid ger en dåligt samvete... Men ibland bara MÅSTE man få gnälla av sig lite...  det är väl bla det som bloggen är till för ;)

---------------

Dagen lördag har varit lugn. Har städat, tvättat, gått en promenad och myst lite med sötaste och crazy cat.

Nu ska det kollas på "Körslaget" och ätas pizza, lördagskvällen till ära

Tack Emma

Tack Emma för att du tycker att min blogg är osedvanligt chamerande och söt. Känns nice att bli en av dina utvalda. Egentligen gillar jag inte såna här kedjegrejer, men detta kändes mest bara trevligt, så jag hänger oxå på ;)

Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig.  Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!  Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till andra bloggare. Lycka till!

Syster Anki

Syster Gina
Thiniz
Tezzan
Jenny
Heidi

Egentligen så stod det att man skulle länka till åtta, men där går min gräns för hur mycket jag tänker styras. Haha! Har valt ut dom bästa o finaste till er;) Plus att jag länkar ju till Emmas oxå, så då blir det ju faktiskt SJU ;)

En ond cirkel

Ibland när jag tar sovmorgon och kanke vaknar  vid tio på fm brukar jag inte ha några som helst problem med somna vid elva-tolv på kvällen. Men denna veckan har det verkligen inte funkat alls. Jag har inte somnat innan kl tre en enda natt denna veckan:s och då har jag ändå bara sovit till senast halv elva, det blir inte ens åtta timmar, vilket jag brukar kräva i sovtid annars. Och då har jag ändå försökt gå upp vid åtta på morgonen, så att jag ska vara trött på kvällen, men jag har verkligen inte kunnat komma upp...Har inte hört klockan..

Natten till idag somnade jag vid tre och vaknade tjugo över sex. Sen somnade jag vid nio och sov till  tolv. Det blir alltså 6 tiimmar och 20 minuter som jag sovit sammanlagt. Tänkte: Nu MÅSTE jag ju kunna sova inatt. Men än så länge verkar det ju inte funka så jättebra med den planen..... Som tidigare nämnts: Jag har liksom inte kunnat ta mig igenom en sida i boken jag läst innan jag somnat. Och har inte det funkat så har datorn varit ett garanterat sömn-medel. Men nu verkar inte det heller funka... Oh, jag blir så TRÖTT!!

Tack

mina kära läsare för hjälpen. Nu återstår det bara att se om Pernilla förstår hur man ska göra. Den som lever får se;)

Så, dagen idag då, började med att Pernilla fick gå upp tidigt som attan (06:20), åka med bilen till Rejmes för bältesbyte. Sen var det till knata hem. Ganska skönt, men också jobbigt med tanke på min mensvärk som inte vill gå över. Väl hemma igen gick jag faktiskt och la mig och sov i tre timmar till. Skönt och välbehövligt=) När jag kommer ut till baby berättar han att de ringde från Rejmes och sa att de inte kunde byta bältet idag. Nej, för att de hade fått fel färg.
Jajemen! Så det är bara till att lämna in den på tis morgon igen. Varsågod!

På em åkte jag till Thina, Marcus och Jennie och hälsade på. Jennie fick en försenad julklapp av oss, en liten klänning med body till, och jag tror hon blev ganska nöjd=). Dock var det mer intressant att kolla in den där konstiga pricken som kom och hälsade på, iställer för klappen. Men så mycket som Jennie spanade in mig och pratade och flirtade med mig idag, har hon inte gjort innan, så det var jättekul=) Det var jätteskönt att få träffa Thina en stund. Få prata av sig lite. Tack Thina, du är verkligen en jättefin vän och en superbra amatörpsykolog <3

Sen åkte jag hem till Marcus föräldrar, där Marcus redan var. Dom bjöd på mat. Vi fick smörgåsar(stämde denna gången Thina ;) ) med skinka, brieost, ägg och räkor. Smaskens=)

Och nu ikväll har älsklingen och jag spelat yatzy och druckit vin. Det är sällan det dricks vin här hemma. Jag får tyvärr så ont i huvudet av rödvin. =/ Dock ville jag se om magvärken blev bättre om jag drack lite vin, men det resulterade mest i påbörjad huvudvärk och fortfarande mensvärk. och jag har inte ens druckit ett halvt glas:0.. Tuff luck!!





Jag är kär

My god va bra denna låten är. Im in love!!

http://www.youtube.com/watch?v=TvUWoZXt4uA
 
Nehe, jag skulle va cool och länka till "Greeting from space" med Amanda Jenssen, men jag fattar inte hur man gör?

Hjälp, mina vänner, hjälp!!??

M I L F

Haha! Fick höra igår att jag var en MILF*. Vet inte att om jag ska skratta eller gråta, men det är ju ganska intressant med tanke på hur många barn jag har. Haha!

*MILF= Mother I Like to Fuck

skämmes Kleerup

En artist som jag gillat starkt, som bara vuxit mer och mer i mina öron. Hans musik är sån musik som jag bara vill höra mer och mer och av. Tyckte verkligen att han förtjänade priset som årets nykomling.

Och så går han upp på sen, PÅTÄND!! Nej, skämmes, ta mig fan. Skämmes!

Idag har jag varit en vända på citygross. Sen har jag inte orkat göra så mycket mer. Ikväll har sett filmen vi "Flyga drake". Jag har inte läst boken, men har hört att den ska va kanon. Och filmen är grym!!! Så, ja, mitt tips till er lyder: Läs boken och se filmen;)

Nu ska det drickas te och spelas Yatzy.


Med min värmekudde

på magen ligger jag här på soffan och jämrar mig.Mensvärken har anlänt och är tydligen här för att stanna. Vissa gånger har jag typ inte alls ont, vissa gånger är jag helt övertygad om att döden är nära. Denna gång har jag råkat ut för den sistnämnda. Tack till världens underbaraste Marcus som gav mig denna underbara värmekudde. Hade nog dött om jag inte hade haft den just nu.

Köttferssoppa, Varg Veum, och Milli

Ja, ungefär så har våran onsdagskväll sett ut. Sådär, alldeles lagom mysig och trevlig.

Det var mysigt att Milli kom förbi. Hoppas man kan träffa henne lite oftare nu, när hon har flyttat hem från Frankrike igen=)

Köttferssoppan blev kanon, och Varg Veum var sjukt spännande. Kan varmt rekommendera denna deckarserie. Ni som gillar Beck och Vallander, kommer att älska Varg Veum.

Nej, nu är det dags för Jansson.


Mys med Patricia

Dagen idag började med att jag vaknade med migrän=(. Orkade verkligen inte gå upp, så jag somnade om igen och sov till halv elva. Ganska skönt faktiskt, dock blev det ingen morgonpromenad.. =/

Väl uppe så städade jag i ordning lite här hemma iaf. Kändes skönt=)

Och nu på eftermiddagen så har jag haft date med min kära vän Patricia=) Vi gick och shoppade lite på stan, tog en fika och snackade en massa strunt. Var skönt att se henne igen, vi träffas tyvärr alldeles för sällan, min lilla pulla och jag. Och oftare lär det ju inte bli till sommaren, då hon ska få bebis. Men när vi väl ses, då är det mysigt allt=)

Fyndade iaf ett par stövlar på rean. Tyckte dom var tjusiga, till ett helt ok pris=)

Nu ska det kokas soppa. Sen blir det Varg Veum med baby och Milli=)


Ska det va, så ska det

Spm tidigare nämnts så ska ju Pernilla nu börja leva ett nyttigare och sundare liv. Hon har från och med denna veckan börjat gå morgonpromenad innan frukost, och äta nytitigare mat som planeras efter matsedel.Och så fort denna sjukt jobbiga hostan har släppt så ska hon även sätta igång att träna. Än så länge går det hyffsat, om än lite hungrigt. Men det ger väl sig så småningom.

Det har även bestämts här i hemmet att det från och med nu bara ska drickas läsk (i Pernillas fall, cola light) på helgerna. Alltså blir det mjölk eller vatten till maten hädanefter. Så, nu säger jag, även i det offentliga; Farväl till min älskade cola light. *snyft*

Iaf till på lördag ;)

larvigt kan tyckas, men ni som känner mig, kan nog iaf ana hur jobbigt detta är och vilket helvete jag kommer att gå igenom nu. haha!


frustration..

mm, just nu är jag väldigt frustrerad. helgen innan julafton fick jag nån konstig grej i magen, typ maginfluensa, som höll på i typ en vecka. på nyårsafton fick jag  influensan (typ feber, halsont mm) och när jag lyckas bli frisk ifrån den, jo, då går macke och blir sjuk.

kan man bli mer frustrerad? just nu är jag så less på allt vad sjukdomar heter...

BLÄ!!


syster gina

min syster gina, som jag älskar precis lika mycker som syster anki ;), var lite besviken på mig för att hon bara fick vara med på en bild från min resumé av år 2008. det hon nog inte tänkte på, var att när jag väl är nere och hälsar på de nära och kära i sveriges trädgård, så vill hon ALDRIG vara med på bild.. nåväl, några foton har man ju lyckats ta på henne med åren=)

 


Morrison is the shit

Till er som inte lyssna så mycket på James Morrison kan jag bara säga: Gör det!! Han är SJUKT bra. ´Bra terapi, i typ alla lägen. Meningsfulla texter, och hans röst  är SÅÅ fin. Speciellt låtern "Better man". Grym, riktigt grym! Så, in och youtuba med er nu, ni lär ju inte ångra er ;)


lindsey

kollar på föräldrarfällan med lindsey lohan just nu. den är ju så bra. nog av en av hennes bästa, måste jag säga.

snart dax för julavpyntning..

Gästblogg-Gina

min kära syster gina skrev för ett tag sen ett blogginlägg om henne, mig och vår andra syster anki. känner att jag bara måste delge mig av detta inlägg till er oxå. here it comes ;)

 

Trion

Ibland kommer man att tänka lite extra noga på de allra närmaste. I mitt fall förutom Martin blir det ju min familj. För er som ej vet har jag 2 systrar, Pernilla & Anki. Pernilla är numera bosatt i Norrköping. Anki i Stockholm. Tills för 7 år sedan så bodde vi alla 3 under samma tak i allafall.

Det finns sjuka minnen och härliga. Syskonkärlek ej att glömma. Som mina och Pernillas ketchup och spottkrig?
Som när Anki fällde mig så jag flög rakt in i en möbel och helt ärligt, inte kunde gå på en vecka.

Vi tjuvrökte första gången ihop alla vi 3.
Pernilla och Anki lärde mig kyssas när jag var 11 och väldigt nyfiken på ett äkta hångel.
Pernilla hade en pojkvän någon gång under mellanstadiet/högstadiet som hette Lars, Lars pussade inte bara på Pernilla utan mig och Anki också.Han var tillsammans med alla oss 3. Han sjöng fruktansvärt dåligt och dansade jävligt roligt.

Jag, Pernilla och Anki hade mannekäng-visningar hemma för varandra. Vi hade sångtävlingar då en av oss tog på sig hörlurarna, pluggade in dom i stereon och sjöng/vrålade för full hals till låten, de andra 2 stackarna fick snällt lyssna på. Lida...

Sen fanns det en annan rolig prick också, Cissi. Hon tyckte hon gjorde lika snygga frisyrer som dom hade som var med på Ricki Lake.

Pernilla hade en lustig kompis med. Ann-Sofie, hos henne fick man inte luta sig mot väggarna för hennes föräldrar. Aldrig. Oklart varför.

Jag var fjäsk-barnet/minstingen. Så fort Anki eller Pernilla ville ha något så skickade dom mig till mamma, jag fjäskade en stund sen fick jag det jag ville ha och därigenom Pernilla & Anki också.

Pernilla skjutsade runt katten i dockvagn, jag klippte en gång av svanstippen på katten, Anki åt kattmaten när hon var mycket liten.

Vi har alltid tjuvläst varandras dagböcker och skvallrat på varandra.

Alla 3 ville ha likadana frisyrer, alla 3 ville ha likadana kläder, alla 3 älskade i stort sett samma mat, musik, underhållning och nöjen.

Hur tror ni det var för våra föräldrar att ha 3 tonårsdöttrar då?
Började en dansa på fritiden, skulle alla 3 dansa. Började en rida på fritiden, skulle alla 3 rida. Vi var som 3 siamesiska tvillingar.


Som sagt syskonkärlek ej att glömma. Alla syskon bråkar. Så gjorde vi också. Men hur sur man än var så ställde man ändå alltid upp. Jag som minstingen också, anar ni hur mycket mina systrar fått göra för mig? Köpt ut cigg och alkohol. Skyddat mig när jag kommit hem och tjuvrökt och mamma ej var glad för det, dom uppehöll mamma medans jag panikborstade tänderna.


Även omedvetet så har man alltid hållit ögonen öppna och vakat över sina systrar.
Att vara 3 systrar, tonårssystrar under samma tak är en cool, häftig och lärorik upplevelse! Och se på oss nu, alla 3 bor i olika städer, en bra bit från varandra, men vi ses så ofta vi kan och då är det skitkul att ta igen all förlorad tid.
Visst skulle jag hemskt gärna vilja ha mina systrar här. Också dom boendes i Sölvesborg. Det var kärleken som flyttade på dom. Och det får man väl ändå se som en bra orsak?

(klicka på bilderna för att få stora bilder)
<--- Jag    <--- Anki   <--- Pernilla

2009-01-02 @ 01:16:51 Allmänt Permalink

bloglovin

ett litet tips bara, till mina bloggälskande vänner. en hel av er verkar ha en hel del bloggar som ni vill hänga med i och läsa. då kom min kära vän emma med ett tips till mig förra veckan: bloglovin.com (fattar inte hur man länkar, sorry!!) här kan man samla de bloggar man vill hålla koll på, och den uppdaterar så fort nån har gjort ett nytt inlägg. smart, smidigt och enkelt. du har alla samlade och så behöver du INTE skriva in alla adresser i fönstret hela tiden.

smart va? ;)

vinterpromenad

idag kunde jag äntligenut o vara ute ordentligt, utan att känna mig totalt utmattad. var ute 45 minuter ungefär, o det räckte gott o väl.

angående min underbara influensa så har jag nog smittat två stackare med den. tuva, en kompis som var med på nyår, ligger nu nerbäddad med feber och ont i halsen. och min stackars sötis, som nu sitter i fåtöljen och läser läckans "Tyskungen" med temugg och filt och har jätteont i halsen och känner sig alldeles matt.

just nu är det avfrostning av frys och återlämning av busungen i rejmyre som står på dagordningen


Ultimate fighting

ibland blir jag ganska rädd när jag börjar tänka på var samhället är på väg. en sak som kan skrämma mig extra mycket är allt detta hemska våld som förekommer allt mer och mer.

många vill ju hävda att media i form av tv-spel, filmer och dyl kan ha viss avgörande effekt i denna frågan. och jag är inte sen att hålla med. speciellt inte när det förekommer tv-program som "Ultimate fighting". detta rent ut sagt för jävliga program visas på tv4 sport om nätterna. då är det killar som slåss, inte boxas eller brottas. nej, dom slåss, med bara knytnävarna. och dom får göra i princip allt mot sin motståndare, utom att döda den. men wow! det gjorde ju genast saken mycket bättre...

men som om inte detta skulle va nog så håller min kära sambo på att bli beroende av detta program. han sitter här bredvid och kommer med kommentarer som : " oh, kolla nu reprisen, kolla nu" (det reprisen då visar är hur killarna i fråga tex matar slag i varandras ansikte, eller slår undan benen på varandra) , "fy faaan" eller " kolla in hans kropp"

macke som annars är den minst våldsamma socialdemokraten med väldigt humana tankar, som jag nånsin träffat på, sitter alltså och kollar på sån här skit, rent ut sagt. tydligen kan man tjäna pengar på skiten också.

det värsta var ju när han sa att han ville gå och se detta LIVE när det skulle komma till norrköping :0  ja, ni kan ju bara gissa vad jag svarade

min älskade sambo har ju ändå båda fötterna på jorden, är trygg i sig själv och mår så mentalt bra att han inte går ut och pucklar på nån, så fort han känner sig orättvist behandlad. dessvärre så finns det ju dom som inte lämnas lika oberörda efter att ha sett ett sånt här program...

det bidde inga älgar..

mm.. inatt när jag låg i sängen o inte kunde sova, så passade jag på att kolla in rustas reklamblad.. såg då att de hade jättecoola sängkläder med värsta coola älgarna på, till ett väldigt förmånligt pris=) så idag trotsade jag min influensa (febern har faktiskt släppt helt o hållet nu =) ) o åkte iväg till rusta.. var ju bara tvungen att införskaffa dessa älgar.. trodde jag ja.. för givetvis var dom slut =/

well, det bidde ett par andra istället, men jag tyckte dom oxå var ganska fina=)

passade på att köpa de sista klapparna till busungen oxå.. skulle köpt dom i fredags egentligen, så han kunde fått dom i fredags, men då var jag ju halvt döende, o macke var ju tvungen att åka o hämta busungen, innan han skulle sova innan jobbet, så han hann inte heller.. men, men.. bättre sent än aldrig ;)

just nu sitter jag o kollar lite på film.. " Deuce bigalow: European gigolo".. den e sådär.. macke o busungen är på familjemiddag hos mackes familj, som jag tyvärr inte kunde va med på =/

 
                                            busungens julklappar, tyvärr hade vi inga presentsnören hemma, så klapparna kunde inte bli
                                             så mycket roligare än så. men det är väl insidan som räknas ;)

Resumé av år 2008

Ja, ni.. sent omsider så tänkte Pernilla redogöra för hur hennes år 2008 såg ut, innan det blir FÖR sent ;)

Minnesvärt för Pernillas år  2008 är:
  • Macke o jag blev återigen kontaktfamilj till busungen
  • Vi gjorde vår första långa sommarsemester med vår egen husvagn
  • Mina systrar blev vänner igen=)
  • Två av mina vänskapliga relationer(T och E) har utvecklats till två väldigt fina, varma, o nära relationer=)
  • Jag började plugga till socialpedagogisk ledare på Hagabergs folkhögskola
  • Jag har fått ännu ett år tillsammans med min älskade sambo och min busiga kisse
  • Macke och jag firade vår första jul tillsammans, på 8 år

Pernillas år 2008 i bilder:

Några fester hanns ju med ;)

j   


vi var på gran canaria med johan o linnéa i feb=)



vi var i blekinge o på västkusten med husvagnen i aug=)





vi åkte o hälsade på våra kära vänner boel o mark i london, i september=)





stefan och tina gifte sig i juli <3                   jerry och emlie gifte sig i september <3

                              

jag har även fåttt några helt nya små kompisar, som kommit till världen detta året=)

Thinas o Marcus lilla Jennie          Håkans och Kikkis lilla Hugo

                     

Nisse och Sara har fått en liten Oskar, och Boel och Mark har fått en liten dotter, men tyvärr har jag inte lyckats få med dom på bild, än ;)
                                           


DET SNÖÖÖÖÖÖAR!!!!!!!!

ja, det snöar ute=) o det verkar komma en hel del faktiskt=) då jag varken orkar eller vågar(vill inte bli sjukare nu) gå ut o ta några pics, o jag inte kan ta några bilder från balkongen, då baby fortf ligger o sover, så får ni hålla till godo med dom jag fotade ifrån vardagsrumsfönstret  :D




som en torktumlare..

mmm.. hade älsklingen varit här nu, hade han sagt att jag var som en torktumlare.. jag bara ligger o snurrar runt,runt,runt,,, kan verkligen inte sova.... kan va för att jag är så febrig, o att jag sov två timmar på dagen idag/igår med... har läst typ 60 sidor i anna jansson.. vanligtvis brukar jag somna efter max en halv sida


o inte känns det mindre stressande att busungen är här oxå.. om jag har tur, så sover han till åtta imorgon,, men de e som sagt om jag har tur det..

måtte sista avsnittet av andra avenyn hjälpa lite... brukar blir trött av att sitta vid datorn..


wish  me good luck...

o så var den tillbaka..

att macke nästan ALLTID har rätt då... givetvis även när han säger att min feber kommer komma tillbaks... jajemen!! upp i 39 grader igen.. lika bra när vi ändå är i farten...

kräks snart på det här...

som ett maratonlopp..

för att inte bli galen av det rygg o nackont som man får av att ligga i en säng eller en soffa tre dagar i rad, så kände jag att jag var tvungen att gå en liten promenad... tänkte att en sväng ner till ica o apoteket kunde va lagom.. att gå ner till vilbergen centrum tar max 4 min.. o denna promenaden var nästan lite mer än lagom för pernilla.. när jag kom ner till centrum var jag helt genomsvettig.. o väl hemma igen kändes det som att jag hade sprungit ett  maratonlopp... nu är jag helt slut...

nu har busungen anlänt.. var mysigt att få se honom igen... fick dock inte se honom så länge, innan det var dags att sticka iväg o leka med kompisarna.. hehe

här kommer de utlovade nyårsbilderna=)





lite ego, när jag hade gjort mig nyårsfin, innan jag blev halvt döende..


macke tycker han ser ut som vatos loccos på denna bilden.
hahahahahaha!!




resultatet av team ljugberg o perssons snittar ;)





mats mustiga fläskfilégryta med klyftpotatis o vitlökssås





jenny djupe koncentrerad på guitarr hero











 



allas vår kära värd mats tyckte synd  om pernilla där hon låg, sjuk o uttråkad i gästrummet. tänkte att hon nog skulle bli lite gladare om han kom in o rev av några backs street boys-klassiker=) macke o jenny var inte sena att hänga på=)
 



                           

is it over?

just nu visar termometern på 36,8.. alltså typ undertempererad... skitglad sa jag till macke att jag nog inte hade feber längre.. hans svar: jag tror den kommer komma tillbaka.

tack älskling!! precis vad jag behövde höra just nu. NOT!

well, återstår ju bara att se om han hade rätt eller inte.. givetvis håller jag er uppdaterade ;)

macke e på väg till rejmyre för att hämta busungen... ska bli spännande att ta hand om honom när man själv är helt utmattad.. men det ska nog gå det med..

vad har vi åkt på?

i måndags var ju jag på en mycket najs tjej kväll=)

irene, en av tjejerna som var där sa att hon inte mådde bra, att hon nog höll på att bli sjuk,, när jag ringde anna på nyårsafton ( bruden som hade fixat hela tillställningen=)) sa hon att hon hade feber o jätteont i halsen,, o att irene låg i 40 graders feber..

imorse visade min termometer på 40 grader, o det är tredje dan som jag har feber.. jag brukar aldrig ha feber i mer än en dag...så det lär ju va irene som har smittat mej o anna...frågan är med vad..?



irene o anna... då, fortf ganska friska... ( jag satt ju till vänster om anna hela kvällen )

39 grader

mmm... det visade febertermometern på nyss... jag fryser så mycket att jag lär ha hamnat i sypolen =( samtidigt e jag varm som en kamin..

nej, nu ska jag kolla in vad NI hittat på det senaste dygnet... sen blir "Må döden sova" med Anna Jansson, instoppasd under det varma täcket...

natti natti

hej förkylning..

ja, denna nyårsfest blev väl inte riktigt som pernilla hade tänkt sig.. när jag vaknade igår morse hade jag förvisso jättejobbig hosta. o det gjorde JÄTTEont över bröstet o lungorna när jag hostade.. men jag tänkte inte så mycket på det... utan duschade, gjorde mig i ordning, sminkade o glittrade ner mej (som ALLTID på nyår;) o åkte upp till våra kära vänner mats o karin..
 
macke o jag var framme vid 15.30 o resten av gästerna skulle komma vid 18.00... macke o jag hade fått det ärofyllda uppdraget att fixa snittar till välkomstdrinken.. men när jag står där o fixar med drinkarna som bäst..kommer en obehaglig o tyvärr ganska välbekant känsla krypande över mig... jag börjar få ont i halsen, frysa o känna mig febrig... jag tog en ipren, gick o la mig o vilade...

det kändes lite bättre när jag vaknade... o jag var med när gästerna kom, fick i mig några snittar, var med på middagen.. sen orkade jag inte längre... så mitt nyårsfirande bestod i att ligga i mats o karins gästrum hela kvällen o bara vila... jag var helt slut.... bara låg o frös o svettades om vartannat.. :(

dock orkade jag upp för att skåla in det nya året med alla på festen.. men sen orkades det inte mycket mer...

så nu e pernilla sjuk, o Jaaa! det är SYND om henne...

dock verkade det ha vvarit en väldigt rolig fest=) o så fort jag får lite krafter tillbaka så kommer jag att uppdatera med bilder..

nu ska jag försöka få i mig nåt att äta.. man återhämtar sig tydligen snabbare med näring i kroppen..

RSS 2.0