fest i dagarna 2

Har det varit här =) Igår var vi hos Mackes föräldrar och åt påskmat. Då var det " bara" de närmsta sörjande som var med. Dvs Mackes päron, han syster och bror med familjer, o så mina päron med förstås :D Och så idag kom hela tjocka släkten hit och käkade middag och umgicks. Fantastiskt trevligt, måste jag ju säga :)

Hoppas ni haft en bra påsk =)

en väldans

skön och gemytlig fredagkväll har man haft. Mammsen och pappsen är ju här. Vi har ätit hemmagjord pizza och myst framför tv:n. Mest najs faktiskt=) Nee.. dags att krypa ner känner jag.

Sov gott!!

neee

dom hjälpte inte ett dugg =( men nu är det tack och lov över. För denna gången iaf...

Nu är mamma och pappa här. Ska stanna här till mån =) Så nu ska det firas påsk i dagarna två=)

Ne, bäst att man är social med dom kanske.

Hoppas ni får en fin påsk, alla söta

håll tummen

för mig nu. Ska testa pronaxen mot mensvärken. Känns som jag testat typ allt innan... så om inte denna funkar så får jag nog ta kontakt med nån läkare. Kommer ju att gå sönder om det alltid ska göra så HÄR ont. Så, som sagt.. håll tummen för mej nu att denna ska hjälpa. Annars vet jag fasen inte vad jag gör..

ajaj

denna mensvärken är inget man skämtar bort :( mest syn om Pernilla nu :(

mest lugn

helg har de varit här. Busungen är här. Ska lämna honom sen. Vi har varit ute så mycket vi bara kunnat. Så underbart med den värmande solen ju =) Just nu har Pernilla mensvärk =( Nee.. nu ska jag plugga vidare.. men allt rullar på här.. ja, ungefär så..

RSS 2.0