Uppsalahelg, psykologiuppsats, Thina o sölvesborg

mm.. med som orden skulle man kunna sammanfatta min senaste vecka..

men vi tar det väl från början? ;)

i helgen(förra ;) ) så åkte käresta, johan, linnéa o jag upp till eken o tina i uppsala...vi hade en mycket mysig helg med musiktävling, drinkar, middag på restaurang o promenad=)

i måndags ängnades hela dagen till att skriva klart min psykologiuppsats.. skönt, tyckte pernilla när den ÄNTLIGEN var klar =)

o i onsdags åkte jag ut till thina o lilla jennie o hälsade på.. vi fikade o pratade om allt möjligt.. mysigt som bara den=) mår så himla bra i ditt sällskap gumman=)

o nu, just i denna stund är pernilla hos ina i sölvesborg.. vi kom ner igår kväll..  då blev det tacomiddag hos mamsen o idag har det fikats med systrarna=) ( helt otroligt, trodde aldrig detta skulle bli verklighet...) ikväll blir det mysmiddag o idol hos ina=) o imorgon ska jag träffa, pappa, mormor o min allra bästaste emma=) längtar efter dig hjärtat=)

o så e lilla bus-mertsi med oxå.. så de e full fart, go-kart!

nej, nu vill han spela batman-spel, så de e väl lika bra att avsluta här, innan jag blir för långrandig..

bye lovers!

sömnlös i norrköping..

så.. hur är det med pernillas lilla huvud då? jo, tack, mycket bättre, men fortf inte helt bra.... men hon ska till skolan imorgon iaf =)

resumé  av dagarna sen sist lyder följande:

i torsdags kväll hade pernilla mest bara ont:(

i fredags vilade hon en hel del... tog en promenad med den fina... på kvällen togs det mest lugnt.. kollade på idol o så.. var hos thinas kompis johan en sväng... lämnade thinas smink o umgicks en stund med dessa två trevliga individer=)

igår, lör, städade vi o plockade.. tvättade, kastade sopor o bäddade rent.. så skönt!!! tog en promenad.. sen bjöd mackes föräldrar på middag på choice garden, en kina-restaurang.. sen åkte vi hem till dom för att äta tårta som dom bjöd på.. o sen var det lite fest.. men pernillas ajaj-huvud sa till pernilla att hon inte skulle dricka så hon fick va chaufför.. sen bjöd dom på mat.. IGEN!! jättegoda pajer som mackes pappa fixat...ja, jösses.. kändes som vi inte gjorde annat än åt...men trevligt hade vi.. o mysigt var det=)

o idag, söndag har vi firat vår åttaårsdag=)=)

i år var det min tur att hitta på vad vi skulle göra... vi bestämde idag (:0) att vi skulle fira just idag... vår 8årsdag är egentligen den 23e sep, men som vanligt hade vi annat för oss just då, o sen har vi inte haft tid förrän typ nu (suprise suprise ;) ).. men det blev jättebra til slut... först spelade vi bowling... macke vann.. :s... men det var jättekul =) sen tog vi en jättemysig promenad runt strömmen i det fina höstvädret.. o sen åkte vi hem o så lagade jag middag.. det blev pasta o avocadosallad med nötter, fetaost o vitlöksbröd.. vi skulle äta ost o kex till efterrätt... men vi var så mätta så vi orkade inte....

när jag började skriva detta inlägg kände jag att jag var ganska pigg, därav rubriken ;)
men nu börjar det allt dra i ögonen här...så de e väl lika bra att krypa ner... upp med tuppen, e ju vad man ska imon.. *gäsp*

natti natti!

o så var den här igen....

denna sjukt jobbiga spänningshuvudvärk... har jätteont i huvudet från det att jag vaknar tills jag går o lägger mig..

o, nej.. INGET hjälper... läkarna säger att det är spänningshuvudvärk o att det går över... en gång  satt det i i tre veckor :s.. hoppas det går över fortare denna gången...åkte hem från skolan idag... ska bara ta det lugnt i helgen.. så jag pallar nästa vecka..

så, ja... just nu ÄR det synd om pernilla

jahaja..

kanske e på tiden att jag präntar ner några rader här nu... hehe

så vad har hänt då? min underbara var o hälsa på mej här på internatet i helgen.. så mysigt=) han blev alldeles kär.. hehe... han ville inte gå o lägga sig, för han tyckte det var så mysigt att umgås med alla...o de e ju positivt!! =)

i lördags var vi ute.... det var beatrice, lejla, anki, macke, james, cissi o jag... vi firade att anki fyllde år =) kul hade vi!! my god vad jag dansade!! beatrice var helt chockad, o det kom tom fram en tjej till mig o sa att jag var grym på dansgolvet,...de ni!! mer ledsen var jag dock över att batteriet till kameran var slut.. så tyvärr kunde jag inte ta några bilder...well well...

nu ska pernilla skriva psykologiuppsats.. :0

puss puss mina hallonbåtar!!


london o bröllopsbilder=)

stunden är kommen... nu kommer dom äntligen... londonbilderna!!!! london var som sagt underbart.. mycket trevligt var det oxå att få träffa boel o mark, som vi fick bo hos under denna mysiga resa

o så var vi ju på jerrys o emelies bröllop förra lördagen... o givetvis kunde inte pernilla låta bli att va framme med kameran då heller ;) trevligt hade vi med... dansade hela natten =)=)



en mysig allé i wimbledon




min bejb o jag i wimbledon=)




finisen på marknaden i notting hill



den berömda dörren från filmen, dock ej längre blå, utan som synes: svart!!




så vacker vagn, på science museum




oss, som i vi ;)




bästa som finns <3





mej o marcus o hydes park



picnic i hydes park



den underbara på promenad i den galet fina parken




en liten sötis, det fanns hur många som helst! tama var dom oxå




boel utanför deras slott=)




dom här sötisarna fick vi av boel o mark=)



bröllopsparet jerry o emelie=)



bröllopsdansen lika given som skinka på julafton



eken, tina o macke fina som få



glada var vi


 
o dansade gjorde vi











efter regn...

kommer solsken....

nu vet jag... o det hoppas jag att du också gör....

för stunden känns det som att jag kan andas.....

RSS 2.0