GOTT NYTT ÅR!!

ja, hoppas alla får en kulig nyårsafton=) ska se om jag hinner göra en sån där bildgrejamoj från året som har varit... men jag hinner inte nu.. måste hoppa i duschen, packa de sista grejerna.. sen bär det av till huddinge för lite nyårsfest hos mats o karin =)

nyårspussar till er alla!! o skåååål!!

pest eller kolera...

mm.. ibland känns det så.. att hur du o jag än kommer att göra.. så kommer det bli katastrof... dumma dumma ALLT!!  jag vet, im a really big drama queen, men hur länge orkar man? känns som att våra horn som vi stångats med gått av för läääänge sen... samtidigt finns det ju en väldigt stark vilja där...

tårarna kommer så fort jag bara tänker på det...

uppdatering av tjejkvällen :D

som i tidigare blogginlägg  nämndes så var ju pernilla på tjejkväll igår.. vi som hade fått den stora äran att bjudas in till denna tillställning var emmelie, virre, jessica, irena, anna o jag=) vi käkade tacos, spelade julklapps-spelet (my god vilken hets!!! själv lyckades jag kamma åt mej två par vantar o rökelse.. )  spelade "med andra ord" (e ju så kul att man gråter av skratt :D ) snackade massa skit o skrattade sjukt mycket!!!

tidigare på dan så sprang jag på stan för att försöka hitta nåt på rean.. kände dock ganska snabbt att jag inte riktigt hade ro till leta så jättenoga o orkade knappt prova nånting... hittade en hel del, men inget till mig själv :0 har ju typ aldrig hänt innan.. dock hann jag ta en snabbfika med linnéa=)

här följer nu en bildkavalkad ifrån den galna tjejkvällen igår. håll till godo=)



klapparna ligger uppradade på bordet. spelet kan börja..


emelie o virre, nöjda med sin skörd



irene o anna laddar med lite vin (mina vantar som syns i högre nedre hörn)


 
haha,,, ja, ni




ja, ni kan ju bara gissa vilka som hade den nedersta raden ;)






haha... det kan ju inte va kniv jessica ville visa ;)






nån som kan gissa vilket yrke jag skulle visa på de här två bilderna?












Kissen greta=)

HUMAN!!

så jäkla klockren låt. human med killers. helt klart bästa just nu :p

csn

mitt csn kommer på fredag!! *pustar ut* fan va skönt=)

det bidde visst pytti panna till lunch... man tager vad man haver...

orka..

hitta på vad man ska laga till  lunch idag då. känns som vi inte har nåt gott alls hemma.. macke mumlade nåt om pytti panna, men de e jag verkligen inte sugen på.. nehe.. om man skulle ta en check i frysen.. SUCK

( ja, jag vet att jag är kräsen, o att det finns dom som har det mycket värre än mej.. men ibland bara måste man få va riktigt jävla anti!!)

what a night :D

ville bara säga att jag hade så jäkla kul igår kväll =) mn kära vän anna brukar varje år, såhär runt juletider samla ihop ett gäng tjejer för att ha lite party o minijul... årets minijul ägde rum igår, hemma hos virre. vi åt tacos, körde jul-klapps-spel, snackade en JÄKLA massa goja o spelade ännu mera spel.. pernilla var inte hemma förrän klockan två inatt.. så hon är ganska seg idag.. ska nog vila en liten stund till här..

självklart var pernillas kamera framme under denna väldigt angenäma afton o dokumenterande bilder utlovas under dagen

otur i turen.. eller??

måndagen den 15/12-08 åkte pernilla i vanlig ordning med 06:43 tåget upp ill södertälje.. denna gången hade hon med sej en ryggsäck som hon skulle ha med sig för att kunna packa de saker hon skulle ha med sej hem under praktiken..

i väskan låg det ett par vinterkängor (använda typ 3 ggr ) en stor ikea-kasse, kläder, underkläder o en hårborste..

alla ni som känner pernilla någorlunda bra kanske inte e så förvånad över att hon glömde väskan på tåget..

när hon nu efter alla mellandagar etc, ringde till sj hittegods för typ femte gången sen honglömde väskan (nu hade hon nästan gett upp hoppet om att den hade återfunnits ) så fick hon konstaterat att i IKEA-KASSEN så låg RYGGSÄCKEN!!!???? O i ryggsäcken så låg mina kängor o ikea-kassen... alltså har nån lagt väskan i kassen...??? o SNOTT mina käder o underkläder... hmmm.. ja, om så är fallet så hoppas jag att personen i fråga behöver kläderna bättre än mig... men det kändes riktigt trist på min fina röda tunika...den kommer jag sakna mest.. men men... väskan o känorna var ju kvar... alltid nåt att glädjas åt såhär i nyårstider o allt :D

nähe... nu ska jag springa på stan o trängas.. tjolahopp!


snart..

så är tiden inne... efter nyår är det dags för hård träning igen.. ska bli så skönt att börja träna, känna sig friskare, sundare o piggare,,  sluta äta all skit man stoppar i sig...

tänkte tjuvstarta lite med morgonpromenader innan frukost ;) med start... NU!! så, då e väl bäst att skynda ut nu, medan det fortf e lite soluppgång ;)


fint främmande o oxelösundstripp=)

mm. igår kom anna o tim hit... vi käkade middag, drack en massa gott, spelade spel o bubblade en himla massa gojja... så undebart roligt det var att få träffa dom igen... att bara få krama om dom, prata med dom.. ja, ni vet ;)... vi skrattade så att tårarna sprutade på oss... oh, jösses.. jag skrek av skratt o fick så ont i magen :D

tanken var först att tim skulle va nykter, så att han kunde köra hem, men det slutade med att dom sov här.. han älskar mackes whiskey.. så dom sov som sagt här.. o vi var vakna till fyra inatt.. hehe... så idag e man rätt seg.. fasen, en gammal tant som jag orkar fan inte va uppe om nätterna längre...

ikväll var vi hos tessan.. hon  o erik har ju flyttat till oxelösund nu.. så vi kolla in nya placet, sjön sig star o blev bjudna på mat. mycket mycket trevligt=)



vi bjöd på varm smörgåstårta, kvällen till ära=)



mmm... ungefär så här glada var vi hela kvällen :D



ja, ni såg ju vilka som var snyggast oxå  ;)



<3



annas o tims vuxna-sista-minuten-tack-för-att-vi-fick-komma-present :D









kom igen katten, det svänger ju!!











singstarkväll hos tessan=)

det var..

väl för bra för att vara sant.. trodde min mage var helt bra nu.. men där misstog jag nog mig... dumma knasmage!! men men, jag ska väl överleva detta med..

just nu städas det mest hemma hos oss.. sen ska det ut o handlas o grejer.. anna o tim, våra efterlängtade vänner som bor i oslo numera, kommer hit ikväll:D ska bli så kul att träffa dom igen, bara få krama om min lilla anna=)

så nu e de väl bäst att jag skyndar vidare här..

ha en underbar dag alla godingar=)

inga jämfotahopp...

macke ville visst inte hoppa jämfotahopp i sängen när jag alldeles nyss kom in o rapporterade om mitt senaste besök på ett visst litet hus... men.. utan att nämna några alldeles för otäcka detaljer kan jag nu meddela att min mage mår mycket bättre :D hoppas att ni nu alla gör vågen fö mej o min mage ;)

vår dag idag har i övrigt varit väldigt lugn o mysig.. vi har fikat hemma hos mackes föräldrar.. sen har vi bara varit hemma.. vi behövde nog det här.. så till alla er som inte kunde umgås med oss idag (vi ringde faktiskt o frågade en hel del) vill jag faktiskt tacka :0 tack för att ni inte hade tid med mej o baby idag... det gjorde att vi fick tid för bara oss två=)

ikväll har vi ätit scones o druckit te, kollat på körslaget o spelat lite true or false=)

nu ska jag se ett avsnitt av andra avenyn.. sen blir det kudden..



inte världens bästa bild... dock en av de bästa serierna ;)

varför

bryr jag mig så mycket om dej? du som knappast kunde bry dej mindre om mej.... vet du vad som skrämmer mej mest, när jag tänker på oss? det är om att jag skulle sluta höra av mej, så skulle du o jag aldrig mer höras igen..... o den tanken känns så fruktanvärt hemsk, så den vill jag ju inte ens tänka.. nu vet jag ju att förmodligen skulle höra av dej NÅN gång igen... men ändå... ett sms nån gång då o då... eller att man faktiskt har tid för att träffas nån gång mer än var 4e- 5e månad, skulle faktiskt inte skada...

jag hatar att jag älskar dig.....

------------------------------------------------

ang pernillas mage så kan man väl säga att läget stabiliserats något...

om man säger såhär: innan gjorde jag inget annat än sprang på toa (utan att på något som helst sätt överdriva), nu vill jag gå, men när jag sätter mej, så händer det inte ett skit... hahaha... fan var låg den var ;)

nehe... dags för dusch, sen ska det kokas gröt till sambon som är ute o springer=)

puss o hej

Pernillas jul

har hon firat som vanligt.. fast ändå inte..;)
 men innan jag berättar om min julafton, så som sig bör, såhär dagen efter julafton, ska jag först berätta om de sista dagarna i sbg;)

ja, så kom vi då till måndagen på vårt sölvesborgsäventyr... då åkte mamma, gina o jag ut till mormor.. fikade, myste lite o bytte julklappar.. av mormor fick jag en jättefin kokbok=)

sen på em kom pappa hem till mamma o hälsade på...även nu blev det fika, mys o klappbyte... av pappsen fick jag pengar=)

o på kvällen skulle ina o jag äta gott o byta klappar.. men faktum var att ingen av oss var speciellt hungriga av oss... så vi drack glögg, ina åt popcorn o jag åt skorpor o drack blåbärrsoppa till min stackars mages stora glädje... dock hjälpte det nog inte ett dugg =( ina o jag bytte oxå. som traditionen alltid, bjuder klappar med varann=D av ina fick jag en spargris, en ängel o en gäst-toffel med gäst-tofflor i.. hihi

i tisdags var jag hemma hos gina en sväng innan det var dags att köra upp till peking igen.. o hon tyckte oxå att jag hade varit snäll i år.. för av henne fick jag ekologiska hårvårdsprodukter o ett fint hjärta som jag kan hänga i ett fönster=)

av mamsen fick jag pengar=)

hemresan gick bra, utan några smärre missöden.. lite mer retligt  var det dock när jag skulle stressa på stan, innan jag fick  komma hem till bus-sixten, att jag fick veta att mitt csn inte hade kommit... jo.. så det var bara att åka hem. för över pengar, för att sen åka tillbaka till stan igen..jag lovar..det var inte alls jobbigt med tanke på att magen var i upplösningstillstånd o att man hade suttit i en bil i fem timmar, plus att man hade 309743094029 9909909saker att göra när man kom hem... men, jag överlevde ju det med=)

så kom äntligen den dagen vi alla gått o o längtat efter så länge.. ja, jag pratar nu om julafton... för jag tillhör dom som verkligen älskar julen!!  älskar maten, gemenskapen, kalle anka, alla täda ljus, förväntningarna, lyckan över att få den önskade eller överaskande klappen, glögg, pepparkakor, spela spel, karl bertil johnsson.. ja, listan kan göras oändlig=)

så, som vanligt firade pernilla jul igår... men det var ändå inte som vanligt. hon firade för första gången tillsammans med sin käresta=) det var hyr mysigt som helst vekligen:) först var vi hos mackes föräldrar, sen åkte vi alla hem till mackes syster,, vi som umgick tillsammans hela dagen igår var mackes mamma gunilla, pappa sven, syster carola, hennes sambo peter, deras två barn jennie o ludvig, deras vovve otto, mackes bror mattias, hans två barn pontus o louise, o mattias kompis roger, o så macke o jag förstås=)

i julklapp igår så fick jag en jättmysig morgonrock (mitt nya hem ;) ), ett par pilgrimsörhängen, pepparkaksformar. tillsammans fick macke o jag pengar, salladsskål, pasta o en diskhandduk.

känner mig väldigt nöjd med alla mina klappar i år=)

o idag tar jag det mest lugnt.. försöker få ordning på min väldigt knasiga mage...=(

doktor macke kom precis in med en bricka med lite saker som borde hjälpa.... han e så söt... fixar o pysslar om mej=)

i övrigt vill jag oxå bara säga att jag hoppas att alla som ska ut ikväll får jättekul... detta är första juldagen på vääääldigt länge som pernilla inte går ut.. känns trist... men har man ajaj, så har man... =/

här följer nu en bildkavalkad från pernillas sbg-resa o julfirande=)



min bästa favvomat hos mamsen: panerad kotlett, potatis, ärtor, morötter, sås o lingon. mumma!!



mammy=)



ina o emma, precis så sunkig som man ska va en filmkväll :p




nya frissen som syster klippt o färgat



julklappsmys hos mormor=)



syster gina, på en av de få bilder hon går med på att ta..



ginas bebis svante=D



ludde o jennie väntar på tomten



bäst att sitta på mormors arm när det knackar på fönstret ;)




hmmm... undrar vem de e som har kommit tro...


 
nämen!!!



otto, världens finatse hund =)



undrar vad tomten har för kuligt i säcken?



bäst att kolla efter..



ja, bla ett karaeoke=) skulle självklart testas redan på julafton=)



carola ville inte va sämre hon:)



mmm.. lite snäll har man nog varit i år ändå=)



doktor mackes magsjukebricka. innehåll: vätske-ersättning, skorpa, proviva blåbärsdryck, dofilus o en broshyr från apoteket om diarré hos vuxna. hoppas den funkar...

God jul=)

hoppas tomten kommer till er alla=)

mysdagar o magont..

mmm... så var man nu äntligen i den kära hemstaden sölvesborg=) pernilla skulle ju gå upp tidigt igåt morse o sätta sig i bilen för att köra de 45 långa milen ner till metropolen,,, allt gick enligt planerna.. enda fram tills pernilla hade burit ut första delen av packningen, kört upp bilden till porten för att gå upp o hämta den sista packningen o  pussa buskissen o sötaste hejdå... då hittar inte pernilla bilnyckeln...=0 inte alls stressande... med tanke på att det kostar typ 3000 ynka spänn att göra en ny... så efter att ha väckt stackars macke, letat i 45 minuter, hittat nyckeln under handväskan (o, nej, jag kollade aldrig där, jag vet, jag är egentligen blond) så kom jag iaf äntligen iväg=)

bilresan gick bra=) mycket radio, bubbel med trevliga människor o lite proviant=)

när jag kom fram hade mamma fixat mat.. sen kom syster o klippte mej o mamma.. på kvällen var emma, jennie o jag hos ina o hade myskväll med pizza, chips, godis o så kollade vi på camp rock. för er som inte sett den: SE DEN!!!

o idag har min älskade vän emma o jag varit i kristianstad o köpt dom sista klapparna=) trevligt värre<3 alltid så kul att träffa min favvoemma=)

kvällen tillbringades hos min kära moder. syster gina var oxå där. vi åt risgrynsgröt o så färgade gina mitt hår, sen kollade mamma o jag på heartbreak hotel=)

två mycket mysiga dagar.. förutom att pernilla ha jätteont i magen o måste springa på toa typ var femte min =/ inge nice... hoppas jag mår bättre imon....

ser nu att klockan e på tok för mycket för att en magsjuk krake som mej ska va vaken.. men bilder utlovas morgondagen till ära

nice week=)

ja, det har hänt en hel del trevliga saker denna veckan:)

i måndags o i tisdags hade redovining av vår grupp-psykplogi, eller ja, inte vår grupp, vi hade förra torsdan... måste ju säga att vår klass helt klart är ett gäng med stor talang för skådespeleri=) kul hade vi när vi spelade upp våra teater-pjäser=)

o i tisdags kväll var fanny o jag lite busiga o gick o käkade pizza.. tyckte vi behövde det.. fira att vi var färdiga med grupp-psykologin=)

o igår var det dags för hagabergs julfest=) massa god mat, trevligt sällskap (alltid sp1 ;) ) dans kring granen, skumtomte, risalamalta... lätt illamåande... plötsligt mycket illamående... precis som det ska va på en julfest=)

efter den mysiga julfesten gick fanny, anki o jag till stanleys o tog ett par cider o öl... fett kul=)

o idag avslutade Sp1 sin första termin.. oxå den terminen som typ ALLA säger är värst o jobbigast under hela utbildningen..... jag hoppas innerligt att detta stämmer.. well, nu e vi iaf väl förtj'nta av jullov o även om ibland har kräkts på varann i denna hetsiga stress, så kommer jag sakna min kära klass under praktiken... see you again i march sp1=)

höstterminen avslutades med ett jättemysigt julspel i kapellet=)

nu är pernilla hemma o ska snart förbereda sig inför morgonens resa ner till metropolen sölvesborg=) hoppas bara inte jag blir sjuk... har nämligen sjukt ont i magen o fryser jättemycket.... =( INTE bra...



sockertoppen sanna så koncentrerad=)



ja, så här glad kan va på hagaberg=)




lejla som den taskiga ramos... mohahaha




fanny som den alldeles för snälla sofia :0



o så bjöd dom på smaskig morotskaka med filadephia ost o apelsinskal. mums=)



bus med sis... haha.... ja ni..



i know she loves me=)



pepes beeeebis=)



fanny, sanna o lejla på en helt vanlig rökpaus, en helt vanlig dag i skolan ;)



fanny på lilla italy=)



mm... mindre pizzor har man ju sett... hehe



lejla knasfia=)



 
cissi, syster o mattias julfestsugna som få



lejla, fanny o marianne var inte sämre dom ;) o nä!



första tallriken...



p den andra.... pernilla=proppmätt.. haha



världens bästa inger o jag=D



o så en liten ego med ;)



the classic dance ;)



söta flickor gör stanleys farligt :0



ja, hon eeee men beeeeebis=)



mys mys=)



not water in the glasses ;)




en mycket mysig helg=)

mm.. det måste jag nog ändå säga att vi har haft.. min baby o jag=) nan var ju sjuk tor o fre.. så han var hemma i fredags kväll... så skönt att han var hemma en fredagkväll=) vi bakade pizza o tittade på idol=)

igår gick vi en runda på stan o shoppade lite klappar. sen åkte vi hem till thina, marcus o jennie för julmys=) vi bakade pepparkakor, åt risgrynsgröt o smörgås, o en massa goda bullar  lussekatter.. mycket mysigt initiativ av marcus o thina o bjuda in sina nära o kära=) igår kväll bidde det räksmörgås o love actually

idag fortsatte julklapps-shoppingen ute på rusta.. så några klappar är fixade iaf=) på em fixade vi lite här hemma med strykning av gardiner,julpynt, pyntning av den nyinköpta "julgranen" (om man nu kan kalla plastgran för julgran... ???!!) o lite dammsugning...

nu har vi precis ätit kina mat o kollar på wallander.. mysmys=)




thina, jennie o anna myser lite... julfina dagen till ära=)



kuligt att undersöka ny klappen från camilla



anna bakar o kristina stöttar upp;) hon kunde inte baka med hennes skadade hand :s




haha... ja.. jag säger då det =)



mm... några pepparkakor blev det.. trots allt degätande ;)



koncentrationen var inte att ta miste på.. varken på thina, camilla eller mej ;)





måste nog säga att thina lyckades att få till de knasigaste pepparkakorna =)=)



o anna dom finaste =)



baby fixar med julgransbelysningen..



buskissen skulle givetvis oxå hjälpa till :0



sådär... nu kan även pernilla fira jul=)

galet mycket..

just nu... har inte så mycket tid över till att blogga..

men.. jag mår helt ok.. är galet mycket att göra i skolan just nu..

åk när blogglusten infinner sig igen=)

pussar till alla fina=)

RSS 2.0