En väldans trevlig lördagskväll=)

Har vi haft när Mackes familj har varit här och firat honom. En massa glad skratt har klingat här, som alltid i den här galna familjen :D Vi har ätit kräftor (My god va gott!!), och räkor till förrätt. Sen bjöd vi på tacopaj och tårta till efterrätt.

Mätt som en plett är man nu. Jennie, Mackes systerdotter kom tillbaka hit igen efter att hon skjutsat hem sina päron. Så nu ska jag gå ut i köket och spela chcago med henne och den fina=)

Nu ska det lagas paj

Gästerna kommer om en timme. Så nu är det skynda skynda! Hej svejs!!

Esta noche

Ok! Dags för sista deltävlingen av melodifestiveln ikväll då. Faktum är att jag faktiskt känner en som som ska va med ikväll :D. Adam, som är en av medlemmarna i Norrköpingsgruppen "Next 3" brukar hänga på Ektorps fritidsgård. Väldans chramig kille =) Har även kört lite kort med Gonzales som ännu en 3-del av trion. Han gick inte heller av för hackor ;)

Så!! Min uppmaning till er!! Rösta ikvälll!! Rösta på " Esta Noche" !!! För allt vad dom är värda!!!!!

Det ska JAG göra ialla fall=)



Adam, Jimmy och Gonzales

hur kan ni veta?

Hur kan ni veta att jag har skrivit ett nytt inlägg? De dagar  jag är flitig och kanske skriver tre fyra inlägg så är det en massa besökare som kommer in på min blogg flera ggr samma dag (tror jag iaf ;), alltså att det är flera, o inte en o samma person ). Sen när man en dag som denna tex, bara orkar och hinner med ett inlägg så har man inte alls lika många besökare :0

Alltså, är det en slump varje gång, eller har ni liksom på känn varje gång jag klottrat ner ett nytt smaskigt inlägg?

Och, nej SÅ många prenumeranter har jag inte på bloglovin, att det beror på det.

Nåja, kul är det att ni läser iaf =)

Nu ska det sovas här!

Natti mina trogna :D

Favorit i repris

Även denna dagen har man ilat omkring ute på Maxi. Denna gången med Patricia =) Vi kollade kläder, tog en fika och jag passade även på att handla på ICA Maxi. Handlade mat inför morgondagen då Mackes familj kommer och ska fira hans födelsedag.

Mysigt var det iaf att få träffa Patte igen :D

Vad fan är det här?

Ja, ni får ursäkta min svordom, men jag kan inte göra mycket annat. Fick nyss veta att en av mina asolut närmsta vänner har fått början till livmoderhalscancer.. Visst, det är inte cancer än. Och, visst hon ska opereras. Men hennes syster har blivit skrapad för samma sak två gånger och dom båda lär ju få gå på kontroller för resten av deras liv..

Jag hoppas innerligt operationen kommer att gå bra, och att det inte kommer tillbaka på nån av dom. Tjejerna är 28 och 25 år gamla. Ska man få cancer då? Ska man få cancer överhuvudtaget? Skulle inte tro det va?

Fan va jag hatar cancer....

Shopping och fika med Linnéa

Eftermiddagen har tillbringats med min kära vän Linnéa. Vi åkte ut till Maxi-området för att kika in dom nya affärerna som har öppnat där. Passade även på att äta italiensk glass på Lindahls. Och den smakade ju inte kattpiss ;)

Dagens shoppingfynd bidde 3 par örhängen (pärlor i 3 olika storlekar) och ett nytt duschdraperi. (välbehövligt)

En mycket trevlig eftermiddag :D


Emty words..

Mmm.. idag e jag så tom på bloggord igen. Just nu iaf.. Skrvikramp kallas det visst.

Men jag återkommer nog under dagen, med ett lite roligare inlägg. So, dont worry ;)

Onsdag= den bästa dagen

För då kommer min älskade hem tidigt. Eller ja, han kommer när jag är vaken. Annars är han ju inte hemma förrän tre-fyra på morgonen. Men på onsdagar är han hemma redan vid elva-tolv på kvällen=) Så underbart att få ha lite kväll tillsammans med. Kolla lite tv, snacka lite skit och framförallt: somna tillsammans.

Så nu är han hemma igen, den fina <3

Det bär emot, men har man lovat så har man

Just nu stundar ju bokrean, som säkert ingen missat? Men faktum är att bokmalen Pernilla inte ska köpa en enda bok på denna bokrean. Varför då? Undrar ju säker ni då. Jo. för att vi här hemma redan har en massa böcker som vi ännu inte läst. Plus att vi inte heller är rikast i hela världen nu. Så, även om hela bokhyllan är full med en massa meningar och bokstäver, som Pernilla ännu inte fått bita tag i, så bär det ändå emot att inte köpa en endaste lilla bok på rean. Kan nog inte komma ihåg en bokrea, som jag i af inte fått köpa EN bok...

Vad heter du?

Vad heter du?

Regler: Kopiera och radera mina svar.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord och ljug inte.
Lycka till! 



1. Vad heter du? Pernila
2. Ett ord på fyra bokstäver: Puss
3. Flicknamn: Petra
4. Pojknamn: Petter
5. Yrke: Psykolog
6. Färg: Purpur
7. Klädesplagg:  Parkas
8. Mat: Pasta bologonese, Mumma!
9. Sak i badrummet: Plastmugg (ej engångs då ;) )
10. Plats/stad: Paris
11. En orsak till att vara sen: Man kanske stod och Pratade för länge med nån ;)
12. Något man inte skriker: Prutt!
13. Film: Pulp fiction
14. Något man dricker: Pina colada. En stor favvo ;)
15. Band: Pearl jam
16. Djur: Pungråtta :0
17. Gatunamn: Parkvägen
18. Bil: Peugeot
19. Sång: Poker face
20. Aktivitet med mer än en deltagare: Pingis


Pernillas tisdagkväll och natt i bilder

Semlan var ju given igår. Fettisdagen till ära!

Mackan (haha, han vill inte att jag kallar honom Mackan, o jag gör det, så ska han kalla mig Prillan. Hahaha!) och jag( snygg jag är då, osminkad, mitt i natten. NOT! Men en såhär på en onsdag tänkte jag att jag får väl bjuda på det. Man kan ju inte ALLTID se ut som en prinsessa;) ) på väg från Vätterleden till Linköping. På hemvägen åkte vi en splojtans ny ny lastbil. Det ni! En scania var det visst. Haha!


Sista inlägget

för idag då. Jo, för nu ska det åkas lastbil med Mackan vettni. O cu e inte hemme förrän vid fyra inatt, och då orkas det ju inte bloggas inte.

Önskar er alla en trevlig kväll=)

Nu ska det smockas semla ;p

im on my way

Mm. Har en låång väg kvar innan jag är i hamn. Men jag närmar mig iaf=)

Är det nu det är läge att

Skrika: PANIIIIK!! Mmm.. tror det va. Pernilla är inte färdig med en bråkdel av allt hon skulle hunnit med vid det här laget. Och vad gör hon? Jo, hon sätter sig och bloggar om det. Ha! Ja, då får jag ju fan skylla mej själv. Men om jag dör av stress, så hälsa mina nära och kära att jag älskar dom oerhört, och att det inte är nån mening att gråta över spilld mjölk.

Nej, nu MÅSTE jag ta tag i det här. Hej hopp!

Pernilla är en kul typ

Snodde fröken Emmas idé, som hon visst snått från nån annan ;p Jo, att man skriver på google typ "Pernilla är" och ser vad man får upp för skoj =) Så, kan man ju, om man vill, skriva ner de fem första man får upp i sin blogg.

Och det tänker jag göra här och nu. Jag fick alltså upp:

Pernilla är en kul typ
Pernilla är inte gjord för detta
Pernilla är hungrig
Pernilla är världsmästare i thaiboxning
Pernilla, är hon alltid sådär?

Ja, om jag får säga det själv så stämde väl det mesta in ändå. Måste ju ändå säga att jag för det mesta är en kul typ. Om jag är gjord för detta, beror ju helt på vad man pratar om. Men jag är ju inte gjord för allt, så det stämmer ju till viss del. Pernilla är ALLTID hungrig!! Jag är inte världsmästare i thaiboxning, MEN! Det finns nog de som undrar om jag alltid är sådär? ;) Ja, just de!

Rätt så najs

känsla när man har varit och veckohandlat och skåpen är uppfyllda med mat igen=) Dock ej lika najs att kolla i plånkan. Nej, ni, nu biir det att snåla fram till på onsdag..

somewhere over the rainbow

Mår mest bra och känner mej mest lycklig när jag får höra denna version av en av de största klassikerna-ever!


Det står sig inte råd

Skulle börjat på Viktväktarna idag. Men så kollade jag upp hur det stod till med finanserna på mitt och Mackes konton och insåg att nej, det får nog väntas till onsdag, när det står råd med det. Så! Pernilla får väl nöja sig med träna idag iaf, inte illa pinkat det heller!

Bilder från gårdagen

Som nämndes igår så var vi ju på Jennies 1-årskalas igår. Kommer aldrig glömma när jag fick sms från Thinis att lilla Jennie kommit till världen. Vad glad jag blev=) Och nu har lillan blivit stora tjejen. Ja, det är inte klokt vad tiden går fort. Kalaset igår var trevligt. Jennie verkade väldigt nöjd, fast hon såg lite smått förvirrad ut, så många ansikten överallt ju. Jennie fick en massa fina paket, och vi fick goda kakor och smaskig tårta.

Systerkramar fick man igår också. Jajemen=) Av syster Anki som var på väg ifrån Sölvesborg upp till Stockholm. Så hon svängde förbi och snyltade en kopp kaffe. Hehe! Mest mysigt tyckte storasyster, med tanke på att vi inte träffats innan jul ;)



  
Jättegod  tårta. Thinis och Anna hade gjort en jättefin rosa "prinsesstårta" med, men dock hann jag inte fota den, innan gästerna hade börjat skära i den, men den var JÄTTEfin=)



Födelsedagsbarnet och mamma Thina



Denna "aktivitets och sånggrejen" och pekboken fick Jennie av oss



Mys i sängen med pappa Marcus



Systrar= knasfior

Huvudvärk och en hel massa snö

Vaknade med huvudvärk idag, och den sitter fortfarande i. Vill verkligen inte släppa =( Så jag har mest tagit det lugnt idag.. Sov två timmar efter frukosten i hopp om att det skulle kännas bättre. Men icke =/


Och så snöar det massor här nu. Bara vräker ner, stora vackra flingor. Har gjort det sen igår kväll. Oh, vill bara ut o leka massa i snön. MEN, det går ju inte... Nej, för att Pernillas vinterstövlar ligger forfarande i en ryggsäck på SJ hittegod i Stockholm. Och jag har verkligen INGA andra bra skor som jag kan ha i snö och blask som inte läcker in en massa obehaglig snö eller vatten. Nej, så då får man snällt stanna inne. Har ju huvudvärk med som sagt..

Mest massa nöjd

Är jag med denna dagen, kvällen och natten=)

Har varit på 1-årskalas hos Thinis och Marcus lilla Jennie.

Och ikväll har Sandra och Tomas varit här och käkat mat och tittat på melodifestivalen. Vi hade så trevligt och dom stannade ända till tjugo i två =)

Så, som ni kanske förstår så orkar Pernilla inte lägga upp några bilder nu. Nej, precis, dom får komma senare. Nu ska jag ladda en tvättmaskin, sen march pannkaka i säng!

Knas-Mozilla

Så skumt då. När jag går in på min blogg från mozilla firefox så ser man min gamla design, och när jag går in från explorer så ser man min nya.

Hmm. jaja, hoppas ni ser den nya iaf ;)

Tack syster Gina

För hjälpen med min blogg. Pernilla=sjukt nöjd=)

Syster har oxå gjort om sin. Checka in

En alla hjärtans fin present

Fick denna duschgelén (eller vad det heter, det bubblar iaf ;) ) och detta ljuset av käresta i Alla-hjärtans-dag-present. Doftar ljuvligt!! (Nästan så att man får ångest Emma ;) )


Mensvärk=Bantningskur

OM det nu finns någon fördel med denna djävla (ja, ni får ursäkta, men så ont gör det faktiskt) mensvärken, så är det väl att man knappt är hungrig. För man har så ont att man inte känner nån hunger. Och med tanke på att jag inte bör alls egentligen, eller ja, inte så mycket iaf, så skulle det väl vara det i såna fall...

Och så var det dax igen

För denna fruktade mensvärk =( Har så ont så ni kan inte ana... =/  Och INGET hjälper! Verkligen INGET! Nej, nu ska jag försöka sov lit till. har varit vaken sen sju imorse pga denna smärta...

Återkommer senare under dagen. Hejdå

Romantik VS Bil

I höstas köpte min älskade sig en gitarr. Så så fort han har stund över så sitter han och klinkar, i full färd att blomma ut till riktig rockstar;)

Ibland när vi är hemma tillsammans så slår vi våra braiga förmågor ihop. Jag står för sången och baby för gitarren (ja, han sjunger han med, även om han ite sjunger lika fint som jag. Haha!!) Och så sitter vi där och spelar och skrålar. Så, ikväll när han är hemma för att åkt på en knasig urinvägsinfektion =s, så vill han spela upp det senaste han lärt sig. Så han spelar ett par låtar, och han är jätteduktig verkligen.

Han har bland annat försökt sig på "Kärleken förde oss samman" av Ulf Lundell, vilken jag anser vara en av de vackraste kärleks-sånger som nånsin har gjorts=)

Men iaf, så sitter vi där och "bläddrar" bland en massa låtar, och så ser vi titeln "Visst finns mirakel" av Suzzie Tapper. Macke vet att jag ÄLSKAR den låten och att jag tänker på honom när jag hör den. Så säger han : Jag försökte spela den innan, men den var för svår". Oh! Jag blir då alldeles varm i hjärtat när jag förstår att han skulle vilja spela den för mig för att han visste vad den betyder för mig.

Men! Säg den romantik och glädje som varar för alltid. För vilken låt tror ni inte Macke börjar klinka på sekunden efter då? Jo: "En gammal amazon" med Svenne Rubins. Hahahaha! Så TYPISKT min lila Macke. Fast! Det är väl tanken som räknas ;)

Tiden går fort när man har skoj

Säger dom som vet;) Kunde ju aldrig tro att jag skule sakna det här placet när jag på började min praktik för 6 veckor sen. Men faktum är att jag nog kommer att göra det.. Min sista dag här imorgon, och tiden har gått oerhört fort!! Jag bjöd gänget på semmeltårta idag, vilket uppskattades.

Så mycket som man har skrattat här de senaste veckorna :D Kunde man ju som sagt inte tro när man började här, Tur att man inte är trångsyntare än att man kan ge människor en chans till då=)


Fröken Emma och jag hos Ernst Kirchsteiger

Är just nu inne i en jag-minns-vad -jag-drömde-inatt-fas. Minns nästan aldrig annars vad jag drömt, men nu har jag gjort det nästan varje dag i över en vecka. Intressant!

Så, vad drömde Pernilla om inatt då?

Jo, hon drömde att hon och ego var hemma hos Ernst Kirchsteiger. Vi satt där i hans grymt flotta kök och han visade oss den ena coola trendiga grejen efter den andra. Han var precis så där ärtig, glad och trevlig som han verkar va på tv.

Personligen gillar jag Ernst. Han har så härlig röst tycker jag. Han verkar hur go som helst verkligen. Speciellt nu när man fått vara hemma hos honom. ;)
 

I am the dancing queen

Testade  danspass på friskis idag. Riktigt kul faktiskt=) Jag som älskar att dansa!!=) Var ju ett tag sen. hehe. Nu ska det sovas här känner jag. Kommer sova gott inatt. Nöjd och belåten med mej själv =)

Vi har en mördare i vårt hus!! :0

Så oskyldig han försöker se ut då. Blom-mördar-Sixten! Men ni ser ju själva hur vår en gång så fina succulent ser ut nu, efter att Sixten gått loss på den. Ajabaja missen!!


Så galet

Mmm.. inatt drömde jag så galet att inte ens kan skriva det här :0 Tyckte att min dröm om killen som fotade mig när jag utförde ett visst behov, var lite på gränsen att nämna här. Men detta,nej det går verkligen inte. Nåväl, hoppas att ni har sovit gott. Det har jag=)

Nu ska det skrivas praktikrapport.

Nu tackar

jag för mej. Dags att krypa ner i den sköna sängen nu. Hoppas att ni alla har haft en bra dag.

Dagens - och morgondagens +

Mest trist just nu är att jag precis fick veta att jag missade Madonnas biljettförsäljning, som sålde slut på ett par timmar- för ANDRA gången. Blev rätt sur första gången jag fick höra det.. Och så missade jag den en gång TILL =( Hade ju så galet gärna viljat se henne..

Morgondagens + är att Pernilla är ledig imorgon. Ska bli väldans skönt.

Nu dags att springa ner till affären innan världens bästa TV-serie går av stapeln- Andra Avenyn ;

Worst dream ever??

Mamma, en väninna till henne och jag är ute och går på en strand. Efter en stund känner vi att vi behöver kissa, och istället för att gå undan lite grann, som mamma föreslår, så sätter sig Pernilla rakt på stigen och kissar, så att verkligen alla som är i närheten kan se.

Efter ett tag kommer vi fram till ett par killar som står och snackar. Så fort vi kommer fram så tar  en av killarna (den snyggaste av dom) en bild på mig, på mitt ansikte. När han klickat av så avslöjar han att han även har tagit en bild på mig när jag kissade, och att han även lyckades zooma in vissa delar av mig. Och då var det inte ansiktet, om man säger.

Jag gör allt som står i min makt för att få tillbaka kameran. Så arg och rädd jag är då! Men killen som har tagit bilderna menar verkligen på fullaste allvar att han inte kommer att visa dom för någon annan, eller lägga upp dom på nätet, eller nåt annat dumt. Han säger att han så gärna vill ha dom kvar för han tycker att jag är så fin och sexig...

I drömmen tycker jag att killen är det snyggaste jag sett på väldigt länge, och rätt vad det är så står killen och håller om mig. Jag följer med killarna på fest, och var vi än går så håller denna goding om mig precis hela tiden...

Ja, ni.. så man kan få till det..

Bullen & Honungspajen

Marcus är Pernillas bulle.
Pernilla är Marcus honungspaj.


Bullen skickade en hälsning på Alla hjärtans dag till Honungspajen i tidningen (Folkbladet)



Vinterkubb, korvgrillning och Tina-fika

Idag var det utedag på fritidsgården. Vi spelade kubb och bandy i snön :0. Och så grillade vi korv. Mysigt värre =)

Efter praktiken tog jag en fika med Tina på stan. Länge sen vi sågs nu. Alltid najs att träffa denna galna brutta.

Och ikväll har man även lyckats ta sig igenom ett jympa-pass. Ja, för mycket mer än så var det inte. My god va tungt det var idag. *sucka högt* Men jag tog mig igenom det iaf ! Man får va nöjd med det lilla;)

Nu dags för dusch!

Hade inte med mig en kameran idag när jag träffade Tina-bitchen, så det får bli en partybild, från den gamla goda tiden. Hehe!


3 bilder

Från helgen

1. Busungens och mina muffinsar
2. Den obligatoriska födelsedagspussen =)
3. Min överraskningsmiddag till den fina. Mexipasta med räkor

1. 2. 3.

Grattis älskling!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min älsklings födelsedag <3

29 år blir han dagen till ära och detta har firats med paketöppning vid frukosten. (Han fick en paket när han vaknade  oxå, tyvärr så glömde jag fota då. Hör och häpna! :0 )

Sen har Mackes föräldrar, hans syster med familj, och Christoffer, Sabina och lilla Isabella varit här på lite födelsdagsfika också. Det "riktigta" kalaset kommer att ske nån gång i Mars, när finanserna tillåter.

Av mig fick han bio-checkar till "Män som hatar kvinnor", en tröja och ett presentkort på Telia. ( Nej, jag VET att man inte får ge sin älskade ett presentkort, men han önskade sig faktikst INGET annat.)

 

Ni kanske undrar varför det står "I love you" på Mackes födelsedagstårta? Jo, det var för att vi egentligen inte hade råd med nån tårta, och idag bara skulle bjuda på glasstårta. MEN så hittade Macke denna på Coop för halva priset idag, så då tyckte han att det mest kändes dumt att inte köpa den. Och DET! Det tyckte våra kära gäster oxå,för dom smaskade minnsan, det kan jag lova er ;)

Nu ska det lagas överraskningsmiddag till den älskade.

Avslöjar givetvis senare vad det blev för gott ;)

Inte så

Förvånande resultat i andra deltävlingen av Melodifestivalen än så länge kanske.. I skrivande stund sperlar de recis upp de fem som gått vidare. Tyckte Måns, Lili o Sussie, o Amy var bra. Väldigt bra var även Cookies and Beens  Blev lite kär i dom=)

Annars har det varit en mysig lördag. Har fått en jättefin kärlekshälsning i tidningen från den fina :D Sen fick jag badskum och ett doftljus av honom också. Tur för mig då att jag då hade köpt chockladhjärtan till honom;) Och ja, jag VET att jag sa att vi inte firade sånt, men en liten paket är väl ändå ok ;)

Har även städat hela placet där hemma och bakat chockladmuffins med busungen.

Nu är vi på kalas hos svåger Peter som fyller 42 år, dagen till ära.

Åk med lite bilder ifrån dagen.

Lånar just nu Jennys dator, då vårt internet inte fungerar där hemma =/

Så, om jag är seg på att uppdatera så är det alltså INTE pga nonchalans eller lathet ;)

Nu ska jag kika in duellerna.

Må väl!

Alla hjärtans dag

Ja, på lördag är det ju som alla vet Alla hjärtans dag. Mmm. . då ska älsklingen och jag först gå på bio, sen gå på mysig restaurang och äta en underbar kärleksmåltid. Dessutom har jag köpt en massa fina paket till min käresta =)

ELLER OXÅ INTE!

Nej, ni. Fattar verkligen inte varför det ska finnas en speciell dag för romantik? Känns som att hela grejen känns mest fjantig, uppblåst och förstorad!

Då uppskattar jag en oväntad och spontan gest vilken vardag som helst istället. Som att man kanske får en blomma, lite massage eller att man går på bio.

Nej, jag säger som Sandra  :Våga vägra Alla hjärtans dag!!

Nej, nu ska man väl se om man hittar nåt fint till den fina som fyller år på söndag. Sen ska jag hämta busungen i Rejmyre,

Tom

mm.. ikväll känner jag mej sådär tom på bloggord igen... hoppas iaf att alla haft en bra dag=)

Det har jag iaf=)

O imon e man ledig. fett najs=)

Usch

Vilken konstig dröm jag hade inatt. Jag gick på högstadiet igen. Och alla kompisar som jag hade då pratade knappt med mig längre. När jag kom ut och skulle röka så gick alla in igen osv. Den enda som var snäll emot mig var Heidi. Men du var sjuk tjejen, och jag bara längtade till du skulle bli frisk igen. Ja, ni. Så märkligt man kan få ihop det ibland.

Ibland

undrar man... O ibland vet man.. Just nu är jag mest lycklig för att jag VET.. o så undrar jag hur fan jag tänkte...?:0

Så trött

att jag inte ens orkar blogga.. Har varit en bra dag på praktiken idag=) Ungarna har hängt som klasar efter en ;) Nu ska jag titta på melodifestivalen. Var ju LITE svårt att höra den i lördags bland alla kidsen

Ser att

mina läsare bara blir fler och fler=) Det glädjer mig ska ni veta! Just nu är jag på praktiken. Jo, så är det vettni. Rekordkväll på G.. Får väl se vem som kammar hem en läsk ikväll. Haha!

Syster Gina & Anders Bagge

Syster Gina och jag sitter och pratar med varandra. Vi pratar om ditten och datten när hon plötsligt uppger att hon en gång, för länge sen har varit gift med Anders Bagge. Men det var ju på den gamla goda tiden säger hon, innan hon blev en gammal nucka(haha). Hon avslöjar dessutom att hon och Bagge hade sex med varandra innan de gifte sig med varandra (ganska häpnadsväckande med tanke på att jag knappt vet om min syster är oskuld eller inte.Mmmm.. SÅ förtegen är hon om just den delen av hennes privatliv) Tiden hon var gift med Bagge var tydligen någon gång under 70-talet, hehe.

Så kommer jag till skolan och ska äta mat i matsalen. Och vem sitter där om inte självaste Laila Bagge? Jajemen, och mallig som man är över nyheten man just fått höra så bara måste ju Pernilla går fram och byta ett par ord med henne.
Så Pernilla berättar stolt, vitt och brett att hon minsann är syster till Laila Bagges buksvägerska (säger man så?). Jodå, så att... Laila log mest och sa att det var väl trevligt då.

Och sen när jag kom tillbaka till internatet så var skåpluckorna i köket målade i jätteful rosa och röd färg. Och det skar sig så man nästan mådde illa av att titta på det. Dessutom hade jag fått en pytteliten plats till min mat, för att jag inte bott där under prakiken. Jonna mumlade nåt att "först till kvarn..."

Och så kom pappa dit och jag kände knappt igen honom för han hade gått ner så mycket i vikt :0

Ja, jösses, Pernilla visste inte om hon skulle skratta eller gråta när hon vaknade upp ur denna väldigt märkliga dröm ;)





Bubbligt värre

blev det ikväll när min söta plutta Anna kom på besök. Alltid lika kul att träffa henne, och alltid lika mycket att bubbla om=) (kom på Thina, att vi heller aldrig sett en hel film tillsammans, faktum är att vi aldrig ens har testat, haha! )  Mysigt värre helt enkelt=)


Godmorgon godingar!

Hoppas at ni sovit gott och att ni får en bra dag. Själv är jag mest nöjd med att jag nu två nätter i rad lyckats somna av Ingemarsson ("Lyckans Hjul") och inte av datorn. Det ni!

Pernillas söndag

har varit en helt ok söndag som har innehållit en massa mys med käresta, en fika hos Carola (kärestas syster) och hennes sambo Peter, ett riktigt hårt och svettigt träningspass på friskis och nu ikväll har vi tittat på Mamma Mia (tredje gången gillt för Persson ;) ) och ätit tacos. Festade till det lite extra ikväll med lite glass, blåbär och hallon. Smaskigt värre=)

Ja, det var den söndan det!

Pizza, kebab och hamburgare

i all ära. Fast godast av allt är väl ändå svensk husmanskost? Jo, det tycker jag nog. Så till lunch idag mina vänner så lagade Pernilla raggmunk och fläsk. Jajemen! Och det är NU ni ska bli impornerade. Tycka att jag är huslig, duktig, ambitiös och allt det där ;) Måste ju säga det var väldans gott =)


Bästa låten

i årets första deltävling av Melodifestivalen var ju helt klart "Stay the night" med "Alcazar". Klockren discodänga. I like! Själklart ringde Pernilla och röstade=)


*gäsp*

Kvällen ikväll var.. intressant. Dessa ungar är fasen helt galna ibland. Men hur stökiga som än är så kan man ju ändå inte låta bli att tycka att dom är ganska charmiga oxå=) Så, discot gick väl ändå förhållandevis bra.

Träffade en vikarie ikväll som brukar jobba helger där. Jackline. Shit vilken go tjej=) Så varm och öppen, omtänksam. Vi klickade på två sekunder typ. Min handledare bara skrattade när han såg oss, sa att han hade haft på känn att vi två skulle finna varann, fast inte riktigt så snabbt kanske. =) Hon frågade mig hur jag tyckte att det var och hur jag trivdes och så. Och när jag berättade hur jag hade kännt i början med personalen och så, så kände hon igen sig, på pricken! Hon hade kännt precis likadant. Så skönt det kändes då! Att inse att det faktiskt inte är en själv det är fel på, och att man inte varit ensam om att känna så. Hoppas nu att dom verkligen tänker på detta när nästa praktikant kommer.

Nej, nu ska det sovas här. Sanna mina ord!

Let's dance!

Nu tror ni att Pernilla ska titta på Let's dance ikväll. Men det ska hon bara säga er, att det ska hon icke! Nix, för hon ska praktisera på fritidsgården ikväll. Och där, där ska det var disco. Johådå! Så till er alla som kommer på discot ikväll vell Pernilla bara säga: Let's dance!! And shake your asses! Haha


Just nu på Ektorps fritidsgård:

Så bakas det kanelbullar för fulla muggar. Mysigt värre=)

Känner att jag börjar trivas mer och mer. Mycket nice=)

Jag vet

att jag har sagt det innan, och att det säkert börjar bli väldigt tjatigt nu, men jag säger det igen: Det vore väldigt konstigt om jag inte skulle kunna sova inatt. Just nu är jag så trött att jag skulle kräkas. Somnade som sagt vid sex i morse, och sov till elva idag. Så det vore väl själva fan om jag inte skulle kunna sova inatt. Håll tummarna för mej nu. Och hoppas att ni har haft en bra dag förresten=)

Nöjd

Idag har min lärare Johan varit och hälsat på här på praktiken. Kändes skönt att få träffa honom. Fick lite skol-längtan igen. Hans besök fick mig att tänka till vad den praktiken egentligen ger mig, och det är väl bra antar jag;) Vi hade ett väldigt intressant och givande samtal, min lärare, min handledare och jag. Min handledare gav mig en massa beröm. Och SÅNT är ju alltid kul. *stolt*

Jag orkar snart inte längre

Kunde inte sova inatt heller. Somnade vid två, men vaknade vid halv tre igen när sötaste kom och höll om mig. Då vaknade jag av att det blev för varmt, o sen kunde jag inte somna om. Låg vaken till sex (!!!???!!!) i morse. Ska va på praktiken om en timme, och sen va där till tio ikväll.. Hur fan ska jag orka? :s

Bröllopsbilder

Här kommer de utlovaodode bilderna från Christoffers och Sabinas bröllop. Håll till godo.

 

What to do

today. Idag ska det pluggas, fixas mat och tränas. Jajemen! Bäst att sätta igång på momangen!

Nu dags

att tacka för idag och ikväll. *kramkalas med kudden nu*

Puss på er

Rätt najs

O va ledig imorgon. Visserligen är det för att jag ska va hemma och plugga. Men ändå, skönt att man kan sova lite grann, inte ha några tider och passa. Förutom träningen kl 18.15.

Måste bara

säga att jag är grymt nöjd med denna bilden på mej själv. *skryt*


RAW

Kollade in nya stand-up-programmet "RAW Comedy Club" ikväll. Ganska kul faktiskt=) Speciellt Magnus Betnér. Han är ju så klockren=) Annars har kvällen mest varit lugn.. Har haft sån huvudvärk=( Hoppas på mer än fem timmars sömn inatt.. Bäst man går o lägger sej, så att det kan bli verklighet av den förhoppningen oxå.


- & +

Ett stort minus just nu är att vi denna månaden hade 24 000 i räkningar. Känns ju inte så najs... Det blir väl vatten o bröd för resten av månaden. Att Macke fyller år denna månaden gör ju knappast saken lättare.. Nåväl, det löser väl sig..

Ett stort plus idag är den underbara solen som lyser ute. Det är minusgrader och det är så skönt och vara ute. Friskt och skönt. Pigg är vad man blir=)

Underbara måndag

Eller inte. Är just nu så trött att jag nog skulle kunna somna vilken sekund som helst.. Kan nog inte räkna alla gånger jag höll på att ringa och sjukanmäla mig imorse..bara för att få kunna somna om igen.. Men  det går ju faktiskt inte.. Nej, det går ju faktiskt inte. Måtte det bli ordning på Pernillas sovande snart. *tokig*

Christoffer & Sabina

Igår fick vi den stora äran att vara med och dela Christoffers och Sabinas stora dag då de sa "JA" och lovade varandra evig trohet. Ett väldigt mysigt, vackert och fint bröllop. Vackra sånger, fina tal, många tårfyllda ögon och glada skratt.

Själv hamnade jag vid samma bord som två killar från Australien. Och Pernilla kan ju säga som sähär att även om hon ändå kan prata och förstå någorlunda bra engelska, så gick det verkligen inte att förstå vad de här killarna pratade om. Dom pratade så snabbt och deras dialekt var rena grekiskan. Så där satt man och kände sig mest fånig och kunde typ bara svar "yes" och skratta lite när dom pratade med en. Fan, dom måste ju tyckt att jag var totalt bombad! Men, det får man väl  bjuda på...

Men som sagt ett väldigt mysigt, vackert och trevligt bröllop=)

Självklart var amatörfotografen Pernilla framme med kameran både här och där ;) Dock hinner jag inte lägga upp några pics nu, för nu ska det ätas stekt fläsk med löksås. Men bilder kommer så fort det hinns med.

RSS 2.0